Ήταν ένα… χριστουγεννιάτικο καράβι

ΑποστειρωτήςΠαιδικές Μάσκες Έξυπνη ΣκούπαVintage T9Πεταμένο στον αύλειο χώρο του Ντεπό ρημάζει το καράβι που αποτέλεσε τον κεντρικό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του δήμου Θεσσαλονίκης το 2016.

Το καράβι που μετά την εορταστική περίοδο τοποθετήθηκε έξω από το δημαρχιακό μέγαρο απομάκρυνε οριστικά ο νέος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας μόλις ανέλαβε καθήκοντα.

Το «κουφάρι» του καραβιού, που είχε σχεδιάσει ο Απόστολος Βέττας, εντόπισε ο δημοτικός σύμβουλος της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης», Ανδρέας Κουράκης, ο οποίος σχολίασε δηκτικά λέγοντας «Ήταν ένα μικρό καράβι…».

Ο κ. Κουράκης τόνισε πως, «ανεξάρτητα από τις αισθητικές προτιμήσεις της νέας δημοτικής αρχής, το καράβι είναι μέρος της ελληνικής παράδοσης να στολίζεται τα Χριστούγεννα. Καλό θα ήταν λοιπόν, χωρίς μεμψιμοιρίες, να τοποθετηθεί σε περίοπτο χώρο κοντά στη θάλασσα, να στολιστεί όπως του πρέπει και να συμβάλει στον στολισμό και τη λαμπρότητα της Θεσσαλονίκης τις γιορτινές αυτές μέρες» και πρότεινε να τοποθετηθεί στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Μ. Κάλλας.

The post Ήταν ένα… χριστουγεννιάτικο καράβι appeared first on GRTimes.gr.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!