Αληθινή ιστορία: Κάναμε αυτές τις 3 αλλαγές στη σχέση μας και γίναμε πολύ πιο ευτυχισμένοι

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΗ σχέση μου μετράει ήδη οκτώ χρόνια, τρία διαμερίσματα, τέσσερις αλλαγές εργασίας και περίπου 1.703 λάθη. Ευτυχώς, μαζί με το πάθημα έρχεται και το μάθημα. Παρακάτω, μοιράζομαι τις 3 αλλαγές που έκανα στην καθημερινότητα με τον σύντροφό μου και έκαναν τη ζωή μας πιο εύκολη και τη σχέση μας ακόμα πιο δυνατή.

Γράφει Grace Beuley Hunt, συντάκτρια στο purewow.com

Ένα πράγμα που έχουμε μάθει με τον πιο σκληρό τρόπο από τα υπερφορτωμένα προγράμματά μας είναι ότι ο ελεύθερος χρόνος είναι ιερός. Θα μπορούσα να περάσω όλο το Σάββατο χαζεύοντας βιτρίνες και μπαίνοντας από το ένα μαγαζί στο άλλο. Θα μπορούσε να περάσει όλο το Σάββατο στον καναπέ βλέποντας αθλητικά και ντοκιμαντέρ. Και πλέον, κάνουμε ακριβώς αυτό! Για χρόνια, υπομείναμε ο ένας τα βαρετά χόμπι του άλλου με το πρόσχημα ότι θα ήμασταν ένα πιο ευτυχισμένο ζευγάρι. Αλλά τώρα, αποφασίσαμε να απομακρυνθούμε ο ένας από τις δραστηριότητες του άλλου. Και είμαστε πιο ευτυχισμένοι!

Γίναμε πιο επιλεκτικοί στις κοινωνικές υποχρεώσεις μας

Όταν ήμασταν στα τέλη της δεκαετίας των 20 μας, αισθανόμασταν ότι πρέπει διατηρούμε ένα γεμάτο κοινωνικό ημερολόγιο και να λέμε ναι σε κάθε πρόσκληση από την παρέα μας. Μας άρεσαν τα πάρτι… Ήμασταν νέοι και γεμάτοι ενέργεια! Το θέμα είναι ότι δεν μας αρέσουν πλέον τα πάρτι – ειδικά με άτομα που δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.

Tv Box

Αρχίσαμε να λέμε «όχι» σε προσκλήσεις από γνωστούς και σε υποχρεώσεις για τις οποίες δεν ήμασταν ενθουσιασμένοι περίπου πριν από ένα χρόνο. Από τότε, έχουμε περάσει περισσότερο χρόνο με τους κολλητούς μας και το πιο σημαντικό, μεταξύ μας. Οι single φίλοι μας και μερικά από τα ζευγάρια της παρέας που έχουν ακόμη αντοχές, μας αποκαλούν παππούδες που μένουμε στο σπίτι. Αλλά εμείς περνάμε υπέροχα! Στον καναπέ. Με τις φόρμες μας!

Περιορίσαμε το αλκοόλ

Εγώ αγαπώ το λευκό κρασί. Εκείνος το ουίσκι. Τα διαφορετικά γούστα μας στο ποτό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ότι τελευταία το είχαμε παρακάνει με τις εξόδους για ποτό και αυτό δεν ήταν καλό. Έτσι, αποφασίσαμε να περιορίσουμε αυτές τις εξόδους – μόνο τα βράδια του Σαββάτου και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μέσα στην εβδομάδα, αν είχαμε κάποιο σημαντικό κάλεσμα από φίλους ή συγγενείς. Ως αποτέλεσμα, περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί για να μαγειρεύουμε. Περνάμε πιο δημιουργικά τα βράδια μας, εγώ χαζεύοντας στο ίντερνετ για εσωτερική διακόσμηση που είναι το πάθος μου, εκείνος για διάφορα μαστορέματα και τη φροντίδα του κήπου. Το καλύτερο κομμάτι; Στην πραγματικότητα κοιμόμαστε καλύτερα, πράγμα που έχει σημαντικό αντίκτυπο στη σχέση μας. Και τα σαββατοκύριακα; Εξακολουθούν να είναι μια ευκαιρία για ένα ή δύο ποτά με τους φίλους μας!

The post Αληθινή ιστορία: Κάναμε αυτές τις 3 αλλαγές στη σχέση μας και γίναμε πολύ πιο ευτυχισμένοι appeared first on Infowoman.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!