Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε μαγαζιά της Μυκόνου – Δείτε βίντεο

mykonos-alemagou

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΤην ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης βρισκόταν στη Μύκονο για να συναντήσει τοπικούς φορείς και στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος με σκοπό να τους ζητήσει να εντείνουν τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, σε τρία από τα πιο γνωστά μπιτς μπαρ του νησιού επικρατούσε συνωστισμός.

Στο υπότροπο Alemagou στην παραλία της Φτελιάς, στον διάσημο Scorpio της Παράγκας και στο διαχρονικό Tropicana στην παραλία Paradise εκατοντάδες τουρίστες, Έλληνες και ξένοι συγχρωτίζονταν σα να μην ακούμπησε ποτέ η πανδημία Covid-19 τη χώρα. Το παράδοξο είναι ότι ο υπουργός έλαβε την επόμενη μέρα τις διαβεβαιώσεις από τα μέλη του συνδέσμου καταστηματαρχών Μυκόνου ότι θα τηρηθούν με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ενώ λίγες ώρες πριν σε αρκετά μαγαζιά γινόταν ο κακός χαμός.

 

Εντύπωση προκαλεί η συμπεριφορά των ιδιοκτητών του μπιτς μπαρ Alemagou, στο οποίο είχε υποβληθεί ξανά πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων, όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr.

Χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό όχι μόνο αψήφησαν την παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο νησί αλλά αδιαφόρησαν σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι η προστασίας της δημόσιας υγείας και μάλιστα σε μια περίοδο που τα κρούσματα στη χώρα μας παρουσιάζουν αυξητική τάση, προκαλώντας ανησυχία στους λοιμωξιολόγους. Ως αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί από σήμερα το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους κλειστούς χώρους.

Tv Box
mykonos-alemagou

Παρόμοιες εικόνες με το Alemagou είχαμε και στον Scorpio αλλά και στο Tropicana, όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ανέβασαν οι πελάτες τους στο Instagram.

 

 

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!