Απίστευτο! Εταιρεία μετατρέπει την τέφρα των νεκρών σε υπέροχα διακοσμητικά από γυαλί

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΑν δε θέλετε να θυμάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή μέσα από τις επισκέψεις σας στο κοιμητήριο όπου έχουν ταφεί, αυτό το εφευρετικό ζευγάρι από το Σιάτλ έχει υιοθετήσει μια πολύ πιο καλλιτεχνική προσέγγιση και οι δημιουργίες τους είναι απλά εκπληκτικές!

Από τότε που άνοιξαν την εταιρεία Artful Ashes το 2012, έχουν φτιάξει πάνω από 50.000 γυάλινα αναμνηστικά

Ο Greg και η Christina Dale ειδικεύονται στη μετατροπή των αποτεφρωμένων σωμάτων των αγαπημένων μας ανθρώπων σε πολύχρωμα γυάλινα διακοσμητικά και μενταγιόν και ήδη 50.000 από τις δημιουργίες τους έχουν βοηθήσει τις οικογένειες να θρηνούν και να θυμούνται τους νεκρούς τους.

Ο Greg είχε την ιδέα για το μοναδικό αυτό έργο αγάπης, όταν εκείνος και η σύζυγός του αναγκάστηκαν να αναμειχθούν με τις διαδικασίες για την κηδεία του πατέρα του.

«Παραλίγο να χάσω τον πατέρα μου κατά τη διάρκεια ενός χειρουργείου και τότε αναγκαστήκαμε να εξετάσουμε τις επιλογές για την ταφή του. Τότε ήταν που προέκυψε η καταπληκτική ιδέα μας! Συνειδητοποίησα ότι όλοι αναζητούν βοήθεια όταν χάνουν ένα αγαπημένο πρόσωπο και σκέφτηκα ότι η όμορφη τέχνη του γυαλιού θα μπορούσε να βοηθήσει», αναφέρει ο Greg στο Good News Network.

Οι πελάτες στέλνουν μία κουταλιά της σούπας τέφρα για να παραλάβουν ύστερα από 4 εβδομάδες το αναμνηστικό τους

Παρόλο που ο πατέρας του κατάφερε να βγει ζωντανός από το δύσκολο χειρουργείο, ο Greg χρησιμοποίησε τελικά τις στάχτες των παππούδων του για να δημιουργήσει το πρώτο δικό του αναμνηστικό.

Οι πελάτες καλούνται μόνο να στείλουν στους δημιουργούς μία κουταλιά της σούπας τέφρα για να παραλάβουν ύστερα από τέσσερις εβδομάδες το δικό τους αναμνηστικό. Οι δημιουργίες κοστίζουν μέχρι και 185 δολάρια, αλλά τα σχόλια που λαμβάνει το ζευγάρι από τους πελάτες έχουν αποδειχθεί ανεκτίμητα!

The post Απίστευτο! Εταιρεία μετατρέπει την τέφρα των νεκρών σε υπέροχα διακοσμητικά από γυαλί appeared first on InfoWoman.

Σχόλια στο Facebook