Γνωστό brand ανέθεσε στα μοντέλα του να φωτογραφηθούν στο σπίτι τους με τη νέα κολεξιόν (εικόνες)

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΑν κι εσείς, όπως εμείς, περνάτε ώρες ατελείωτες χαζεύοντας τα e-shops μεγάλων brands ανά τον κόσμο, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι οι περισσότερες εταιρείες δε χρησιμοποιούν πλέον μοντέλα για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, αλλά μόνο εικόνες των προϊόντων.

Είναι λογικό. Με τις αποθήκες και τα στούντιο κλειστά, η δυνατότητα επαγγελματικής φωτογράφισης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εκτόν κι αν μιλάμε για τα Zara!

Μεταφραστής Ακριβείας

Παρακολουθώντας τα social media της εταιρείας θα διαπιστώσετε ότι εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μοντέλα, αλλά αντί για το στούντιο φωτογραφίζονται στα σπίτια τους! Επιπλέον, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν τη φήμη τους για το styling, διατηρώντας παράλληλα τους ανθρώπους τους ασφαλείς, τα Zara έστειλαν τα προϊόντα απευθείας στις κατοικίες των μοντέλων τους.

Σκουπάκι Αυτοκινήτου

Το αποτέλεσμα; Κάθε μία από τις φωτογραφίες αντικατοπτρίζει το προσωπικό στυλ κάποιων από τα αγαπημένα μας πρόσωπα στη μόδα. Ακόμα καλύτερα; Δεδομένου ότι τα περισσότερα μοντέλα ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ισπανία για τις φωτογραφίσεις, αυτές οι εικόνες από τα σπίτια τους έχουν το πλεονέκτημα ότι μας ταξιδεύουν σε απίστευτους προορισμούς!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες:

The post Γνωστό brand ανέθεσε στα μοντέλα του να φωτογραφηθούν στο σπίτι τους με τη νέα κολεξιόν (εικόνες) appeared first on Infowoman.

Σχόλια στο Facebook