Γυναικοκρατούμενο… και το πολιτικό γραφείο του Καράογλου!

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΜια όμορφη και καλαίσθητη ανθοσύνθεση με λευκά τριαντάφυλλα πρόσφερε στις γυναίκες συνεργάτιδες του πολιτικού του γραφείου ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών (αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας- Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο κ. Καράογλου έχει δώσει «ψήφο» εμπιστοσύνης στις γυναίκες όπως φαίνεται και από την ισχυρή τους παρουσία τους τόσο στο πολιτικό γραφείο του όσο και στο υπουργείο κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Για την… ιστορία, οι συνεργάτιδες του Θ. Καράογλου συμπεριλαμβανομένων και όσον εργάζονται εθελοντικά, είναι τέσσερις και υπερτερούν έναντι των ανδρών.

Δείτε τις αναρτήσεις του κ. Καράογλου για τις συνεργάτιδές του και για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας:

Σήμερα πήγα με «γεμάτα» χέρια στο πολιτικό γραφείο προσφέροντας λουλούδια σε όλες τις συνεργάτιδες μου, τιμώντας με αυτόν τον συμβολικό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Δημοσιεύτηκε από Θεόδωρος Καράογλου στις Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τιμώντας τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επέλεξα ως κεντρικό σύνθημα τη λέξη «Respect…

Δημοσιεύτηκε από Θεόδωρος Καράογλου στις Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

The post Γυναικοκρατούμενο… και το πολιτικό γραφείο του Καράογλου! appeared first on GRTimes.gr.

Σχόλια στο Facebook