Εμετική ανάρτηση Στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ – Συγκρίνει τους νεκρούς στο Μάτι με εκείνους της πανδημίας

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΧαμός έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου, Στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συμψηφίζει τους νεκρούς από την τραγωδία στο Μάτι, με εκείνους του Covid-19, κατηγορώντας την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως, ανερυθρίαστα αναφέρει, αναμένει να »ισοφαριστούν» οι νεκροί του κορωνοϊού σε αριθμό με εκείνων στο Μάτι, ώστε να…λογαριαστεί κομματικά.

Συγκεκριμένα, γράφει χαρακτηριστικά, πως »θα μετράει νεκρούς και θα ζητάει ποινικές ευθύνες», διότι σύμφωνα με την ίδια κακώς ζητούνται ευθύνες από τους Δούρου-Πολάκη, Περιφερειάρχη Αττικής και Αναπλητωτή Υπουργό Υγείας, αντίστοιχα, την περίοδο της τραγωδίας στο Μάτι…

Βέβαια, κατόπιν εορτής και αφότου οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν, »κατέβασε» την ανάρτηση της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κίνηση την οποία δεν παρέλειψε φυσικά να γνωστοποιήσει, αλλά και να υπεραμυνθεί, με νεότερη!

Οι αντιδράσεις, όπως η ίδια αναφέρει, προέρχονται όχι μόνο από αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από μέλη και φίλους του. Εμείς αυτό πάντως, στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, τους το πιστώνουμε ως δείγμα πολιτικού πολιτισμού.

 

O Βουλευτής του Κυβερνώντος κόμματος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ήδη ζήτησε τη διαγραφή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης προέβη σε σχετικό retweet.

Άραγε, η ίδια η Κουμουνδούρου πως θα αντιδράσει; Θα διαγράψει το, ομολογουμένως, εξόχως πιστό και εκδηλωτικό Στέλεχος της;

The post Εμετική ανάρτηση Στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ – Συγκρίνει τους νεκρούς στο Μάτι με εκείνους της πανδημίας appeared first on GRTimes.gr.

Σχόλια στο Facebook