Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΟι πλανητικές αλλαγές συνεχίζονται και το βράδυ περνά ο Ερμής στον Υδροχόο, σε ένα ζώδιο που του ταιριάζει και δε συναντά «δύσκολους» πλανήτες όπως πριν που ήταν στον Αιγόκερω.

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα και ο Ερμής τώρα θα μας κάνει να μην επηρεαζόμαστε στις αποφάσεις μας.

Μεταφραστής Ακριβείας

Κριός: Ο Ερμής παίρνει θέση σε ένα κομμάτι που αφορά τη συλλογική δουλειά. Προωθείτε τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Τώρα τα πράγματα διευκολύνονται στην επικοινωνία. Πολύ βοηθητική η θέση αυτή αν σπουδάζετε ή κάνετε μια πνευματική δουλειά. Καλή θέση για να είστε κοντά με φίλους.

Ταύρος: Ο Ερμής περνά στα επαγγελματικά σας. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το επείγον θα είναι να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα. Μπορεί μέσα στις επόμενες μέρες να σκεφτείτε κάτι, να σας πουν κάτι που αφορά σχέδια δουλειάς και προώθησης της καριέρας σας. Μπορεί να κάνετε αρκετές συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν λόγο για την καριέρα σας.

Σκουπάκι Αυτοκινήτου

Δίδυμος: Είναι μια καλή εξέλιξη αυτή η πλανητική αλλαγή. Σας ταιριάζει ο Υδροχόος. Περνά σε ένα κομμάτι σας που αφορά ταξίδια, προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Θετική η επιρροή τώρα για δοσοληψίες και γραφειοκρατικά πράγματα.

Καρκίνος: Ο Ερμής περνά σε ένα κομμάτι σας που αφορά οικονομικά ζητήματα αλλά και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Πολλά σας προβληματίζουν και ενεργοποιούνται οι φοβίες σας. Προσοχή μέχρι αρχές Φεβρουαρίου να μην αποφασίζετε με βάση τις φοβίες σας.

Λέων: Ο Ερμής περνά απέναντί σας και αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Καλό είναι μέσα στο επόμενο διάστημα να δείξετε ένα πιο συμβιβαστικό πνεύμα. Προσπαθήστε λίγο να βάλετε νερό στο κρασί σας τώρα, δείτε και την άλλη πλευρά. Είναι μια περίοδος μέχρι αρχές Φεβρουαρίου για νέες σχέσεις. Καλές μέρες και για να υπογράψετε συνεργασίες.

Παρθένος: Ο Ερμής περνά σε ένα κομμάτι που αφορά την καθημερινότητα και πρέπει να σκεφτείτε κάποια πρακτικά θέματα, όπως η υγεία, η διατροφή και η άσκηση. Κοιτάξτε τι μπορείτε να τακτοποιήσετε σε δουλειά και σπίτι. Πετάξτε τα άχρηστα και κρατήστε τα χρήσιμα.

Ζυγός: Είναι σαφώς βελτίωση των πραγμάτων αυτή η πλανητική αλλαγή. Θα μπορείτε να συνεννοηθείτε πιο εύκολα. Χάλαγε το πρόγραμμά σας για χαζά πράγματα τόσο καιρό που σας εκνεύριζαν. Τώρα περνά σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει άρα διευκολύνει την επικοινωνία. Το μυαλό σας λειτουργεί καλύτερα τώρα.

Σκορπιός: Ο Ερμής περνά σε ένα πιο προσωπικό κομμάτι σας, πιο οικογενειακό. Θέματα που αφορούν την οικογένεια σας απασχολούν περισσότερο. Ο Ερμής αυτός μας φέρνει αντιμέτωπους και με το παρελθόν μας. Θέματα που δεν λύθηκαν όπως έπρεπε, έρχονται πάλι στην επιφάνεια. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε πιο στενά.

Τοξότης: Είναι μια θετική θέση αυτή. Αφορά την επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Μπορεί τώρα να συζητήσετε πολύ, να έχετε επαφές. Ταξίδια μπορούν να έρθουν τώρα. Πιο θετική αυτή η θέση για σας.

Αιγόκερως: Φεύγει ο Ερμής από το ζώδιό σας και δεν είναι κακό. Μπαίνει σε ένα κομμάτι σας που αφορά πρακτικά ζητήματα και πώς θα τα λύσετε. Σκεφτόσασταν διάφορα αυτές τις μέρες αλλά τώρα μπαίνετε πιο πρακτικά για να τα υλοποιήσετε. Δίνεται έμφαση στα οικονομικά σας τώρα και είναι για καλό.

Υδροχόος: Περνά ο Ερμής στο ζώδιό σας που το αγαπά και φέρνει εξελίξεις, η επικοινωνία στα φόρτε της. Ναι μεν έντονοι ρυθμοί αλλά το προηγούμενο διάστημα είχατε βαλτώσει άρα τώρα αυτό μόνο καλό είναι. Επαγγελματικά και σπουδές ευνοούνται πολύ. Γενικά τώρα υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και φέρνει αισιοδοξία αλλά έρχεται ο Ερμής σε ένα πιο παρασκηνιακό κομμάτι σας άρα πολλές κινήσεις σας τώρα δεν πρέπει να τις γνωστοποιείτε. Έχετε επαφές αλλά δε θέλετε όλο αυτό να το κάνετε γνωστό.


 

The post Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου appeared first on YourTipster.gr.

Σχόλια στο Facebook