Η στιγμή που ιδιοκτήτης πάει να πάρει το νοίκι και ο ενοικιαστής τον πετάει από τις σκάλες και τον σκοτώνει (Video)

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΤο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας έξω από ένα σπίτι στο Queens της Νέας Υόρκης, είναι τρομακτικό. Ο ιδιοκτήτης τους σπιτιού, ο 71 ετών Έντγκαρ Μοντκάγιο πήγε το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι του που νοικιάζει ο 22χρονος Άλεξ Γκάρθες, για να πάρει 200 δολάρια που του χρωστούσε ο ενοικιαστής.

Ο Άλξ δεν άνοιγε την πόρτα και ο Έντγκαρ τηλεφωνούσε συνέχεια έξω από την οικία και του έλεγε πως γνωρίζει ότι είναι μέσα και να του ανοίξει.

Το θύμα ανεβαίνει τις σκάλες και χτυπάει επανειλημμένα το κουδούνι. Οι κάμερες καταγράφουν την πόρτα να ανοίγει ξαφνικά και πριν ο Έντγκαρ προλάβει να πει κάτι, βλέπουμε τον Άλεξ να τον σπρώχνει με δύναμη.

Ο 71χρονος άνδρας πέφτει προς τα πίσω με το κεφάλι από το ύψος των σκαλοπατιών και χτυπάει με δύναμη στο πεζοδρόμιο. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Όπως δήλωσε στο δικαστήριο ο εγγονός του θύματος, ο παππούς του νοίκιαζε το σπίτι προς 400 δολάρια αλλά ύστερα από παράκληση του θύτη το μείωσε στα 200 δολάρια τα οποία ούτε αυτά εισέπραττε.

 

Σχόλια στο Facebook