«Κάποτε τα κοριτσάκια τσίριζαν για τον Ρουβά, τώρα τσιρίζουν για εμάς», λέει ο τράπερ Mad Clip

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΤου αρέσει να προκαλεί τόσο με τις αναρτήσεις του στα social media, όσο και με τις απόψεις του. Ο τράπερ Mad Clip παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Τέλογλου, «Special Report» και μίλησε μεταξύ άλλων για το lifestyle, το πραγματικό του όνομα, την οικονομική του άνεση, τις εμφανίσεις αλλά και τον Σάκη Ρουβά.

«Το πραγματικό μου όνομα είναι Πίτερ Αναστασόπουλος, νιώθω πως ότι στόχο βάλω, θα το καταφέρω. Είτε έκανα ραπ, είτε πούλαγα λεμόνια θα το έκανα σε τέτοιο βαθμό που θα το έκανα καλά», ανέφερε αρχικά ο Mad Clip.

Σχολιάζοντας το lifestyle, ο Mad Clip τόνισε: «Κυνηγάς ένα lifestyle, και κακά τα ψέμματα, το να δουλεύεις 09.00-17.00 δεν θα σε πάει όσο γρήγορα θες εκεί. Βρήκα τον τρόπο μου να μεταφράσω τη δικιά μου αλητεία, να την κάνω εμπορική. Ο στόχος πάντα ήταν να είμαι μουσικός» και πρόσθεσε: «Η φάση της τραπ έξει “ξεφύγει”, όπως ήταν ο Ρουβάς κάποτε και τσίριζαν τα κοριτσάκια, τώρα τσιρίζουν για εμάς»

Αναφερόμενος στις εμφανίσεις που πραγματοποίησε το 2019, ο Mad Clip εξομολογήθηκε πως: «Το 2019 έκανα 240 εμφανίσεις και είμαι πλέον πάρα πολύ άνετος οικονομικά».

Όσο για το λόγο που επιλέγει να «προκαλεί» με τις αναρτήσεις του στα social media, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικό στη σκηνή που είμαι εγώ ο κόσμος να βλέπει το τι κάνεις, που βρίσκεσαι. Βοηθάει τους φανς να ταυτίζονται κατά κάποιον τρόπο με τον καλλιτέχνη.

Tv Box

Αυτό το κάνω για δείχνω στα παιδιά που μας ακούνε ότι αν δουλεύεις σκληρά και κυνηγάς το στόχο μπορείς να καταφέρεις να έχει ωραία πράγματα στη ζωή σου και επίσης το κάνω για να βλέπουν και οι hatters. Να με βλέπουν και να κερδίσουν και να γελάω. Μου αρέσει να τους τη δίνω».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Mad Clip

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!