Λίτσα Πατέρα: Προβλέψεις για τη σημερινή Πανσέληνο

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΣτις 3 Αυγούστου, σήμερα, πραγματοποιείται Πανσέληνος στον Υδροχόο στην 11°46′, το ζώδιο το οποίο ωθεί σε απρόσμενα γεγονότα και απρόβλεπτες πρωτοποριακές ιδέες. Θα δημιουργήσει την ανάγκη να χαρούν οι άνθρωποι, να διασκεδάσουν, να ερωτευτούν, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, έτσι διευκολύνει τις γνωριμίες (ακόμα και περιστασιακές).

Όμως η όψη που δημιουργεί με τον Ουρανό θα μπορούσε να φέρει απρόσμενες και ασυνήθιστες καταστάσεις, αλλά και ξαφνικές αλλαγές.

Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου θα φέρει απαισιόδοξες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Προσοχή στα παιδιά, σε ατυχήματα, στην υγεία αλλά και στην επικοινωνία, καθώς θα μπορούσε να φέρει απρόσμενα ρήγματα σε εταιρίες, οργανισμούς ή σε φίλους.

Tv Box

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο ίσως σας παρασύρει σε υπερβολές οι οποίες θα σας ζημιώσουν. Προσοχή σε οικογενειακά θέματα (γ δεκ.)

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Υδροχόο (γεννημένοι γύρω στις 1-5) μπορεί να προκαλέσει ένα τέλος σε συνεργασίες οι σχέσεις. Προσοχή σε αγαπημένα πρόσωπα κυρίως ανδρικά. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας βοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αλλά και η αντίθεση του Ερμή (κυβερνήτη σας) με Κρόνο δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα αλλά και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν οικονομικές συναλλαγές, οι οποίες να αποδώσουν. Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες.

ΛΕΩΝ
Διαφυλάξτε σχέσεις και συνεργασίες. Μυστικές επαφές δεν ευνοούνται. Προσέξτε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα δύσκολη η σημερινή ημέρα. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, δέχεται δυσαρμονική όψη από τον Κρόνο. Θα πρέπει να προσέχετε αγαπημένα πρόσωπα.
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα φέρει ανατροπές.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα. Αντίθετα συζητήσεις οι ειδήσεις σας απογοητεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχονται στην επιφάνεια οικογενειακές καταστάσεις οι οποίες είναι λίγο δύσκολο να διορθωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις. Ούτε και οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ίσως φέρει οικονομικές εμπλοκές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιό σας, η οποία μάλιστα έχει έναν ανατρεπτικό χαρακτήρα. Προσοχή στις κινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Πιεστική η σημερινή ημέρα. Από τη μια θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα. Από την άλλη η πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Υδροχόο θα δημιουργήσει εντάσεις και διλήμματα.

ΠΗΓΗ: litsapatera-mayoschool.gr

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

The post Λίτσα Πατέρα: Προβλέψεις για τη σημερινή Πανσέληνο appeared first on YourTipster.gr.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!