Μάρα και Ντόνα: Οι δίδυμες που πήραν το όνομά τους από τον Αργεντίνο θρύλο

ΑποστειρωτήςΠαιδικές Μάσκες Έξυπνη ΣκούπαVintage T9Στο νοικοκυριό του Ρότεντο στο Μπουένος Άιρες, το πνεύμα του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ακόμα ζωντανό κι έχει μια πανέμορφη ιστορία να μοιραστεί: τις δίδυμες Μάρα και Ντόνα που πλέον είναι εννιά ετών και πήραν τα ονόματά τους από τον θεό της μπάλας, Ντιέγκο Ματαντόνα, που πέθανε στις 25 Νοεμβρίου από ανακοπή.

Το ταλέντο του που μοίραζε απλόχερα στα γήπεδα του κόσμου ήταν αυτό που έκανε όλη την υφήλιο, πόσω μάλλον την Αργεντινή να τον λατρέψουν, χωρίς να τους απασχολούν ιδιαίτερα τα πάθη της μετέπειτα ζωής του.

Ο πατέρας των κοριτσιών, Γουόλτερ Ροτούντο, έχει τατουάζ τον Μαραντόνα στην πλάτη του και δείχνει με υπερηφάνεια μια φωτογραφία που ο αγαπημένος του παίκτης κρατά φωτογραφία με τις δύο κόρες του.

Η έμπνευση του πατέρα ήρθε το μακρινό 1990, όταν η Αργεντινή ηττήθηκε στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου με 1-0 και ο Ντιέγκο ξέσπασε σε λυγμούς.

Μεγεθυντής Οθόνης Κινητού

Ο Μαραντόνα έχει σχεδόν λατρεία στην Αργεντινή, όπου το ψευδώνυμό του “D10S” είναι ένα παιχνίδι της ισπανικής λέξης “God” και του φημισμένου αριθμού 10.

Η Μάρα, μεγαλύτερη από την αδερφή της για ένα λεπτό, είπε ότι αγαπούσε το όνομά της και την ιστορία πίσω από αυτήν.

Η Ντόνα είπε ότι ο θάνατος της Μαραντόνα την σόκαρε.

Πηγή: Reuters

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!