Μένουμε Σπίτι: mobile εφαρμογή για άμεση και εύκολη έκδοση δήλωσης εξόδου

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΑνάγκη τέχνας κατεργάζεται. Έτσι, μόλις λίγες μέρες μετά από τη θέση σε λειτουργία του forma.gov.gr και της σχετικής υπηρεσίας μέσω SMS, έκανε την εμφάνιση της η πρώτη mobile εφαρμογή. Τρίτου developer, όχι του υπουργείου, αν και μπορεί άνετα να αποτελέσει έμπνευση / αφορμή για ένα επίσημο app.

Ο Γιώργος Ρακιτζής λοιπόν, ανέπτυξε έναν εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο αυτοματοποιείται σε μεγάλο βαθμό η αποστολή αιτημάτων μέσω SMS για δηλώσεις εξόδου από το σπίτι. Η εφαρμογή με τη χαρακτηριστική ονομασία «Μένουμε Σπίτι», σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τα απαιτούμενα στοιχεία σας, δηλαδή το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση σας, ώστε να μην τα πληκτρολογείτε κάθε φορά.

menoume-spiti-1
menoume-spiti-2
menoume-spiti-3

Μέσα από το interface της εφαρμογής, επιλέγετε με ξεκάθαρο τρόπο τον λόγο εξόδου, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας, και προχωράτε στην αποστολή του SMS. Αυτό γίνεται σε ελάχιστα βήματα, πλήρως αυτοματοποιημένα, χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσετε απολύτως τίποτα. Μάλιστα, η αρχική αποθήκευση των στοιχείων επιτρέπεται χωρίς να απαιτηθεί η αποστολή SMS.

Έτσι μπορείτε να προετοιμάσετε την εφαρμογή προς χρήση στα smartphones ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, που πιθανώς δεν είναι εξοικειωμένα με την πληκτρολόγηση, και φυσικά στο δικό σας, ώστε να πραγματοποιείτε τη διαδικασία με περισσότερη ευκολία. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για Android, μέσω του PlayStore της Google.

Tv Box

The post Μένουμε Σπίτι: mobile εφαρμογή για άμεση και εύκολη έκδοση δήλωσης εξόδου appeared first on Digital Life!.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!