Μνημόνιο Μπακογιάννη-Χρυσοχοΐδη (ΦΩΤΟ)

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΣε ένα μνημόνιο συνεργασίας προχώρησε ο Δήμος Αθηναίων και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Κώστας Μπακογιάννης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσαν τα χέρια ώστε να συντονίσουν κοινές δράσεις της Δημοτικής και Ελληνικής Αστυνομίας.

Στόχος; Η εποπτεία και η πρόληψη αποτελούν άμεση προτεραιότητα και των δύο πλευρών.

«Δημιουργούμε το Κοινό Κέντρο Διαχείρισης Καθημερινότητας με τον Δήμο των Αθηναίων και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ένα κέντρο που συντονίζει τις κοινές δράσεις της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας καθημερινά, που συνδυάζει τον έλεγχο και την εποπτεία σε όλη την πόλη με την πρόληψη. Όπου οι δύο φορείς συνεργάζονται με κοινές επιχειρήσεις και εκπαίδευση. Ένα μεγάλο βήμα για να κερδίσουμε το στοίχημά μας.

Τον πολιτισμό της καθημερινότητας. Να βιώσουν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες αυτό που δικαιούνται, το αυτονόητο. Μία πόλη ασφαλή, μία πόλη φιλική στον πολίτη, όχι στον παραβάτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη γιατί από την πρώτη στιγμή κατανόησε την ανάγκη δημιουργίας ενός τέτοιου κέντρου και το έδειξε στην πράξη» αναφέρει σε ανάρτησή του στο instagram ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δημιουργούμε το Κοινό Κέντρο Διαχείρισης Καθημερινότητας με τον Δήμο των Αθηναίων και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ένα κέντρο που συντονίζει τις κοινές δράσεις της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας καθημερινά, που συνδυάζει τον έλεγχο και την εποπτεία σε όλη την πόλη με την πρόληψη. Όπου οι δύο φορείς συνεργάζονται με κοινές επιχειρήσεις και εκπαίδευση. Ένα μεγάλο βήμα για να κερδίσουμε το στοίχημά μας. Τον πολιτισμό της καθημερινότητας. Να βιώσουν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες αυτό που δικαιούνται, το αυτονόητο. Μία πόλη ασφαλή, μία πόλη φιλική στον πολίτη, όχι στον παραβάτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό κ.Μιχάλη Χρυσοχοίδη γιατί από την πρώτη στιγμή κατανόησε την ανάγκη δημιουργίας ενός τέτοιου κέντρου και το έδειξε στην πράξη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις

The post Μνημόνιο Μπακογιάννη-Χρυσοχοΐδη (ΦΩΤΟ) appeared first on GRTimes.gr.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!