Μπουφάν, καπαρντίνα ή δερμάτινο; Τι αποκαλύπτει το κάθε πανωφόρι για τον χαρακτήρα σου

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΕίτε σας αρέσει είτε όχι, διανύουμε την περίοδο που χρειαζόμαστε απαραιτήτως ένα πανωφόρι στις εμφανίσεις μας. Αυτή τη φορά δεν θα σας πούμε ποιο είναι το πανωφόρι που θα κάνει θραύση φέτος, αλλά θα ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα και θα σας αποκαλύψουμε τι συμβολίζει η επιλογή σας για τον χαρακτήρα σας.

Puffer jacket, καπαρντίνα ή δερμάτινο; Δες τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σου πανωφόρι για εσένα!

Καπαρντίνα

Ονειρεύεσαι συνεχώς το Λονδίνο και σου αρέσει να συνδυάζεις τα ρούχα σου πολύ πριν τα φορέσεις. Έχεις τον ρόλο της «μαμάς» στην παρέα σου, όσο κι αν θέλεις να δείχνεις ότι είσαι cool. Προσπαθείς να είσαι τυπική στις υποχρεώσεις σου πριν από κάθε προθεσμία και χωρίς αμφιβολία, η Μέγκαν Μαρκλ είναι το είδωλό σου!

Δερμάτινο jacket

Πίνεις τον καφέ σου σκέτο και τρέφεις μια ιδιαίτερη αγάπη για τα έργα τέχνης. Θεωρείς τον εαυτό σου ακραίο επειδή απλά έχεις μια δεύτερη τρύπα στο αυτί, αλλά καταβάθος είσαι πολύ ήρεμη και δεν σου αρέσει να μπλέκεις σε καβγάδες.

Teddy coat

Έχεις πάθος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα με το Instagram. Ανήκεις στα κορίτσια που θα παρακολουθήσουν ένα make-up tutorial στο YouTube πριν πας σε μια σημαντική εκδήλωση και η καριέρα των ονείρων σου -σε έναν ιδανικό κόσμο- θα ήταν να γίνεις influencer!

Amazon coat

Σίγουρα στα επόμενα 100 μέτρα συναντάς τουλάχιστον δύο άτομα που φορούν το ίδιο πανωφόρι με εσένα αλλά δεν σε νοιάζει. Δεν κάνεις υπερβολές με το στυλ σου, ακολουθείς τους βασικούς κανόνες της μόδας και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα!

Puffer jacket

Φέτος τον χειμώνα έχεις το πάνω χέρι! Τι άλλο θες;

The post Μπουφάν, καπαρντίνα ή δερμάτινο; Τι αποκαλύπτει το κάθε πανωφόρι για τον χαρακτήρα σου appeared first on InfoWoman.

Σχόλια στο Facebook