ΝΔ: Νέες αρμοδιότητες για την τομεάρχη, Βούλα Αλεξίου που άγγιξε καρδιές!

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΝέα καθήκοντα αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος τομεάρχης Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Βούλα Αλεξίου.

Με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού του κυβερνώντος κόμματος, Στ. Κονταδάκη η κυρία Αλεξίου ορίστηκε συντονίστρια των Διοικουσών Επιτροπών Ετεροδημοτών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας.

Μια θέση που απαιτεί οργανωτικές ικανότητες οι οποίες αποτελούν δυνατό «χαρτί» για την κυρία Αλεξίου και τις οποίες απέδειξε κατά τη θητεία της στην άκρως απαιτητική θέση Τομεάρχη Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, καθώς προχώρησε σε αναδιαρθρώσεις με στόχο τη βέλτιστη  και εύρυθμη οργάνωση της παράταξης στη Θεσσαλονίκη. Καίριας σημασίας ήταν η προτεραιότητά της να δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στις τοπικές τής οργάνωσης και να καλλιεργήσει την αυτοπεποίθηση για τον αγώνα τους.

Όπως αναφέρουν στο GRTimes.gr άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε, «η παλαίμαχη Βούλα Αλεξίου άγγιξε τις καρδιές των αγωνιστών αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλούς φίλους». Με άλλα λόγια -όπως τονίζουν με νόημα- ο κομματικός μηχανισμός της Θεσσαλονίκης οφείλει πολλά στη Βούλα Αλεξίου η οποία τώρα ετοιμάζεται να «ξεδιπλώσει» τις οργανωτικές ικανότητές της και από τη νέα της θέση.

Στην ανάρτησή της στο Facebook η Βούλα Αλεξίου ευχαριστεί τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, αλλά και τα στελέχη της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στ. Κονταδάκη για τη μεγάλη τιμή που έγινε στο πρόσωπό μου να μου αναθέσει έναν κομβικό και σημαντικό τομέα της Γραμματείας μας. Τον τομέα των ετεροδημοτών στις δυο Περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.

Όπως χρόνια τώρα θα προσπαθήσω να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων!

Θέλω όμως να ευχαριστήσω, φεύγοντας από Τομεάρχης Α’ Θεσσαλονίκης, όλα τα στελέχη που γνώρισα και συνεργάστηκα από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι και σήμερα.

Θα έχω τις καλλίτερες αναμνήσεις από τη Συμπρωτεύουσα με το καταξιωμένο στελεχιακό δυναμικό της.

Θα είμαι πάντα κοντά τους. Όπου μπορώ να φανώ χρήσιμη.

Τα στελέχη του Οργανωτικού, όπως εγώ, που έχουμε υπηρετήσει σε πολλούς νομούς, παίρνουμε πάντα μαζί μας ό,τι ζήσαμε, καλά ή άσχημα με όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας!

Είμαι ευγνώμων για όλα!

Πάμε μπροστά!!!!!

Πάμε δυνατά!!!!!!

Με Πρόεδρό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!!!!!!»

The post ΝΔ: Νέες αρμοδιότητες για την τομεάρχη, Βούλα Αλεξίου που άγγιξε καρδιές! appeared first on GRTimes.gr.

Σχόλια στο Facebook