Οι λόγοι που οδηγούν το κάθε ζώδιο στο χωρισμό

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΟ χωρισμός είναι πάντα μια επίπονη διαδικασία και ο κάθε άνθρωπος την βιώνει διαφορετικά. Τα ζώδια διαφέρουν και το καθένα χτίζει την δική του προσωπικότητα και στον χωρισμό οπότε διάβασε προσεκτικά παρακάτω για να γλιτώσεις τους μπελάδες.

Κριός
Δεν αντέχει να κρέμεται ο σύντροφος του από πάνω του, ούτε την πίεση ακόμα και αν αυτό συμβαίνει από την πολλή αγάπη. Παρα-είναι ανεξάρτητος ο Κριος γι’ αυτά.

Ταύρος
Αν κάποιος δεν σας σεβαστεί τον Ταύρο, τότε μάλλον δεν έχει θέση στην καρδιά του. Η υπερηφάνεια του είναι κάτι που δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αγγίξει, ούτε και σε αυτούς που αγαπάει.

Δίδυμος
Πολύ κοινωνικοί από τη φύση τους, οπότε πρέπει να έχει ένα ταίρι που να μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την εξωστρέφεια. Ένας αντικοινωνικός σύντροφος είναι το χειρότερο για έναν Δίδυμο.

Tv Box

Καρκίνος
Δεν μπορεί ο Καρκίνος να είναι με κάποιον κρυψίνου, που θα κρατάει μυστικά και δεν θα είναι εντελώς ξεκάθαρος μαζί του. Αν κάποιος δεν  ανοιχτεί και δεν δώσει τη συναισθηματική κάλυψη που ψάχνει, δεν θα είσαι ποτέ με έναν Καρκίνο.

Λέων
Είναι το επίκεντρο της προσοχής και σίγουρα δεν αντέχει κάποιον που θα κλέβει από αυτόν την παράσταση, αλλά και κάποιον που είναι ιδιαίτερα αφανής. Ο Λέων θέλει έναν άνθρωπο με προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση, κάποιον που θα τον προκαλεί!

Παρθένος
Κολλημένοι με τους στόχους και τα όνειρα για επιτυχία και καριέρα, ο Παρθένος θέλει έναν άνθρωπο που να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. Σε περίπτωση που ο σύντροφος του είναι ένας παθητικός δέκτης των γεγονότων ή δεν έχει στόχους, τότε θα νιώθει συνεχώς ότι η σχέση δεν είναι πλήρης.

Ζυγός
Όχι στην αρνητικότητα. Είναι αισιόδοξοι άνθρωποι που πάντα έχουν θετική ενέργεια, οπότε ένας δραματικός ή πεσιμιστικός σύντροφος είναι το τελευταίο που θέλει ο Ζυγός.

Σκορπιός
Μπορεί να δεχτεί οποιοδήποτε ελάττωμα του συντρόφου του, αλλά όχι το ψέμα. Ακόμα και το μικρότερο, μπορεί να κάνει τον Σκορπιό να χάσει αμέσως το ενδιαφέρον για το ταίρι του.

Τοξότης
Τρελαίνεται για περιπέτεια και ψάχνει συνέχεια πράγματα να κάνει, έτσι αν μπλέξει με κάποιον τεμπέλη/α, αφενός θα βαρεθεί και αφετέρου θα συνεχίσει τις δραστηριότητες του, χωρίς το ταίρι του μαζί.

Αιγόκερως
Ένας ανεύθυνος σύντροφος ή κάποιος που να μην ξέρει τι θέλει και τι του γίνεται, είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει στον Αιγίκερω. Μιας και αυτός φροντίζετε πάντα τους άλλους γύρω του, θέλετε να λάβει το ίδιο ενδιαφέρον.

Υδροχόος
Πολύ ονειροπόλο ζώδιο για να είναι με κάποιον ορθολογιστή. Πως θα μιλήσεις μαζί του για τις εκκεντρικές ιδέες σου; Ένας Υδροχόος ψάχνει κάποιον που θα ονειρεύεται μαζί του και θα υποστηρίζει τις τρέλες του.

Ιχθείς
Είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και δεν πρόκειται να τα βρουν με κάποιον που δεν μοιράζεται αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί του. Ένας αναίσθητος και εγωιστής σύντροφος θα είναι το χειρότερο για τον Ιχθύ.

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

The post Οι λόγοι που οδηγούν το κάθε ζώδιο στο χωρισμό appeared first on YourTipster.gr.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!