Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού η 6η Ιουλίου: 5 πράγματα που δεν ξέρατε για το φιλί!

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΗ 6η Ιουλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού και θεσπίστηκε για να μην ξεχνούν οι άνθρωποι  τις μικρές χαρές και απολαύσεις, όπως το φιλί! Εκτός όμως από ευχαρίστηση το φιλί μπορεί να προσφέρει πολλά θετικά στον οργανισμό! Άλλωστε, αν πρόκειται να περνάμε 14 μέρες της ζωής μας φιλώντας κάποιον (έτσι λένε οι έρευνες), ας ξέρουμε κάτι παραπάνω για αυτό, σωστά;

Άγχος: Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Northwestern του Σικάγο σε κάθε φιλί απελευθερώνεται τόση κορτιζόλη, όση χρειάζεται για να εξουδετερώσει το άγχος μίας ολόκληρης μέρας.

Σχέσεις: Σύμφωνα με έρευνα του Kinsey Institute, εκείνοι που φιλιούνται συχνά κάνουν σχέσεις που είναι πιο σταθερές και κρατούν περισσότερο!

Κίνηση: Η ενστικτώδης κίνηση που κάνουμε και γέρνουμε το κεφάλι όταν πάμε να φιλήσουμε κάποιον, λέγεται ότι μας είναι γνωστή από την εμβρυακή ηλικία μας!

Tv Box

Θερμίδες: Όταν φιλιόμαστε καίμε πολλές θερμίδες, αφού χρησιμοποιούμε γύρω στους 146 μύες, εκ των οποίων οι 34 βρίσκονται στο πρόσωπο!

Δόντια: Το φιλί κάνει καλό και στα δόντια, αφού όσοι φιλιούνται συχνά ενισχύουν την άμυνα του στόματος τους στην τερηδόνα και την οδοντική πλάκα.

Διάβασε επίσης: Τα 10 tips που θα απογειώσουν το φιλί σου! 

The post Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού η 6η Ιουλίου: 5 πράγματα που δεν ξέρατε για το φιλί! appeared first on Infowoman.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!