Προβλήματα για τον Gérard Depardieu: η εισαγγελία του Παρισιού ζητά από τον ανακριτή να διερευνήσει την υπόθεση βιασμού

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΗ εισαγγελική αρχή του Παρισιού ζήτησε από έναν ανακριτή να εξετάσει εκ νέου τις κατηγορίες βιασμού εναντίον του Gérard Depardieu αφού είχε κλείσει αρχικά την υπόθεση , δήλωσε ο εισαγγελέας το Σάββατο 1 Αυγούστου.

Για την επανέναρξη των ερευνών, η ηθοποιός, είχε υποβάλει καταγγελία με αστική αγωγή την άνοιξη του 2019.

Ο εισαγγελέας πρέπει να αποφασίσει εάν θα ανοίξει ξανά η έρευνα

Την Παρασκευή, η εισαγγελία του Παρισιού υπέβαλε αιτήμα για να ενημέρωθεί εκ νέου σχετικα με τη υπόθεση. Εναπόκειται τώρα στον ανακριτή να αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει ή όχι έρευνες.

Tv Box

Σε επαφή με το AFP, ο δικηγόρος του Gérard Depardieu, Me Hervé Témime, δεν θέλησε να σχολιάσει τις αρνητικές εξελίξεις

Τον Ιούνιο του 2019, η ποινική δίωξη σταμάτησε καθώς δεν βρέθηκαν αρκετά στοιχεία για να καταδικαστεί ο γνωστός ηθοποιός.

Η πρώτη καταγγελία υποβλήθηκε τον Αύγουστο του 2018

Η πρώτη καταγγελία υποβλήθηκε στα τέλη Αυγούστου 2018 στο αστυνομικό τμήμα του Lambesc (Bouches-du-Rhône) από τη νεαρή ηθοποιό. Σύμφωνα με την τελευταία, τα γεγονότα που καταγγέλλει είχαν συμβεί στο παριζιάνικο σπίτι του αστέρα, ένα ιδιωτικό αρχοντικό στο 6ο όροφο, στις 7 και 13 Αυγούστου 2018.

Ο 71χρονος ηθοποιός, ιερό τέρας του κινηματογράφου αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται οτι είναι θύμα μιας καλοστημένης απάτης που σκοπό έχει καθαρά και μόνο το οικονομικό κίνητρο. Είναι η πρώτη από τις γαλλικές προσωπικότητες που δέχτηκαν καταγγελία για βιασμό ή σ3ξουαλική επίθεση από την πτώση του Αμερικανού παραγωγού Harvey Weinstein το 2017.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!