Ρεπορτάζ infowoman: Ψωνίζοντας ρούχα με δοκιμαστήρια κλειστά- Μήπως ήρθε η ώρα των συνοικιακών μαγαζιών;

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΌσες έχετε επιχειρήσει να ψωνίσετε ρούχα τις τελευταίες ημέρες, από τη στιγμή δηλαδή που τα καταστήματα ένδυσης και υπόδυσης άνοιξαν και επανήλθαν σε μία κανονικότητα, σίγουρα συνειδητοποιήσατε πως τίποτα δεν είναι όπως παλιά.

Εμείς αποπειραθήκαμε να πάμε να ψωνίσουμε σε γνωστές και μεγάλες αλυσίδες ρούχων και απογοητευτήκαμε. Οι ουρές έξω μεγάλες, αλλά αυτό ήταν πραγματικά το λιγότερο. Υπομονή όταν βγαίνουμε για ψώνια έχουμε όλοι. Πόσο μάλλον την εποχή αυτή που όλοι τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας.

Μέσα ωστόσο στα καταστήματα, ποικιλία ρούχων δεν υπάρχει, ενώ τα δοκιμαστήρια είναι για λόγους ασφαλείας κλειστά γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τις αγορές μας. Γιατί πώς να πάρεις ένα ρούχο χωρίς να το δοκιμάσεις; Θετικό βέβαια το γεγονός πως σε πολλές αλυσίδες ρούχων σου παρέχεται η δυνατότητα είτε να αλλάξεις εντός ενός μήνα ό,τι θες είτε να πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Μήπως να ψωνίζουμε σε μικρότερα ή συνοικιακά καταστήματα;

Σε δεύτερη επίσκεψή μας σε μικρότερα, αλλά και σε συνοικιακά καταστήματα της Αθήνας – επώνυμα καταστήματα, αλλά και καταστήματα που μπορείς να βρεις διάφορες μάρκες ρούχων- η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική και πραγματικά νιώσαμε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Δοκιμάσαμε κανονικά τα ρούχα που θέλαμε, πολλά μάλιστα καταστήματα είχαν φροντίσει να έχουν έναν ατμοκαθαριστή και πριν τα δοκιμάσουμε μας τα… άτμιζαν προκειμένου να είμαστε ασφαλείς.

Tv Box

 

The post Ρεπορτάζ infowoman: Ψωνίζοντας ρούχα με δοκιμαστήρια κλειστά- Μήπως ήρθε η ώρα των συνοικιακών μαγαζιών; appeared first on Infowoman.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!