Σελήνη στον Ζυγό: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΛίγο περίεργη η σημερινή μέρα.

Η Σελήνη είναι στον Ζυγό μέχρι Σάββατο πρωί και οι όψεις της ημέρας είναι λίγο σύνθετες. Έχουμε ένα τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και μοιάζει σα να έχουμε ανάδρομο Ερμή. Σύγχυση και μπερδέματα υπάρχουν, θέλει προσοχή και στον δρόμο. Μπορεί να ακούσουμε πολλά ψεματάκια.

Μεταφραστής Ακριβείας

Έχουμε, όμως, και ένα εξάγωνο Άρη-Κρόνου που εντείνει την ανάγκη μας να πάρουμε τον έλεγχο και να σχεδιάσουμε με στρατηγική και πειθαρχία τα επόμενα βήματά μας.

Κριός: Η Σελήνη απέναντί σας δείχνει μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως δεν ξέρετε πού πάει το πράγμα και δεν ξέρετε πού πατάτε. Ίσως νιώθετε ανασφάλεια σε σχέση με τους άλλους και δεν ξέρετε πώς να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Είναι κάπως περίεργη μέρα.

Σκουπάκι Αυτοκινήτου

Ταύρος: Η Σελήνη είναι στα επαγγελματικά σας. Αυτό δείχνει ευθύνες, υποχρεώσεις και πράγματα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Υπάρχει και μια σύγχυση τώρα. Έχετε ένα χάος στο μυαλό σας γιατί έχετε πολλά να κάνετε και δεν ξέρετε πώς θα τα διαχειριστείτε.

Δίδυμοι: Σήμερα η μέρα μπορεί να έχει ένταση για σας. Σήμερα και αύριο υπάρχει μια σύγχυση και ένα μπέρδεμα. Προσοχή μη βγάλετε λάθος συμπεράσματα σήμερα.

Καρκίνος: Το σπίτι και η οικογένεια σας απασχολούν περισσότερο. Υπάρχουν αρκετά που έχετε να κάνετε σε αυτούς τους δύο τομείς. Θέλετε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Δουλειά και καθημερινότητα σας δημιουργούν μια σύγχυση.

Λέων: Φορτωμένο το πρόγραμμά σας με συζητήσεις και υποχρεώσεις. Πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταπολεμήσετε το άγχος σας. Πολλά υπάρχουν στο μυαλό σας τώρα. Αυτές οι μέρες τώρα είναι φορτωμένες και προσοχή μην σπαταλήσετε χρόνο και μείνουν πίσω διάφορα.

Παρθένος: Ίσως νιώθετε μια πίεση στα οικονομικά σας τώρα. Ο Ερμής δικός σας κυβερνήτης μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι σας λένε ψέματα ή έστω σας αποκρύπτουν την αλήθεια σε δουλειά και οικονομικά. Να είστε προσεκτικοί τώρα στα συμπεράσματα που βγάζετε.

Ζυγός: Σελήνη στο ζώδιό σας και φέρνει στρες από τη μία αλλά και αποτέλεσμα από την άλλη. Αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας και μην αφήσετε πολλά πράγματα στους άλλους.

Σκορπιός: Σελήνη ακριβώς πριν από σας και με την όψη του Άρη με τον Κρόνο φαίνεται πως τώρα υπάρχει σκληρή δουλειά. Μην το παρακάνετε, μην ξεφεύγετε από τα όριά σας. Λίγο περίεργες οι μέρες σήμερα και αύριο.

Τοξότης: Μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι άνθρωποι δε σας καταλαβαίνουν τώρα. Κάποιοι προσπαθούν να σας δημιουργήσουν σύγχυση, μην τσιμπάτε. Χρειάζεται να διερευνάτε τις πληροφορίες που έρχονται.

Αιγόκερως: Η Σελήνη στο Ζυγό ζητά να επικεντρωθείτε στα θέματα δουλειάς. Μην αναλώνεστε σε διαφωνίες και σε πράγματα που δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Μπορεί τώρα να γίνονται και πράγματα που δεν τα γνωρίζετε. Χρειάζεται προσοχή και λίγη καχυποψία τώρα. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο δείχνει ότι αν πέσετε κάπου με τα μούτρα, μια χαρά θα τα καταφέρετε.

Υδροχόος: Εποικοδομητική η σημερινή μέρα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Μπορεί να νιώθετε, όμως, ότι βαδίζετε σε αχαρτογράφητα ύδατα. Νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν ξέρετε τι σας φταίει ακριβώς. Προσοχή μη γίνετε παρορμητικοί.

Ιχθείς: Μπορεί σήμερα τα οικονομικά να σας αγχώσουν λίγο περισσότερο. Ίσως υπάρχει μια μεγαλύτερη τάση επιθετικότητας, ειδικά αν νιώθετε ότι οι άλλοι σας λένε δικαιολογίες για να καλύψουν πράγματα. Σιγουρευτείτε, όμως, ότι αυτά δεν είναι της φαντασίας σας.

 

The post Σελήνη στον Ζυγό: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου appeared first on YourTipster.gr.

Σχόλια στο Facebook