Σε… ρυθμούς κορωνοϊού ο Γαβότσης και η «ομάδα» του

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΜε μια σέλφι ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου και γνωστός γυναικολόγος, Αστέριος Γαβότσης επιβεβαιώνει πως όλες οι κλινικές και το προσωπικό τους κινούνται πλέον σε… ρυθμούς κορωνοϊού. Και παρά την κούραση η αισιοδοξία και το κέφι καλά κρατούν και δεν κρύβονται παρά τις μάσκες.

Ο κ. Γαβότσης είναι περιστοιχισμένος από μαίες και νοσηλεύτριες οι οποίες φορούν το απαραίτητο πλέον εξοπλισμό που επιβάλλουν οι συνθήκες. Όπως λέει στο GRTimes.gr τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνονται είναι αυξημένα: Θερμομέτρηση από απόσταση για όλους όσοι εισέρχονται στην κλινική, μάσκες και γυαλιά για τις μαίες αλλά και για τις ασθενείς, αποστείρωση, κάρτα εισόδου και έλεγχος για όλους.

Αυτές τις μέρες, πάντως, όπως ο ίδιος σημειώνει, εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα περιστατικά.

Όσο για το αν αισθάνεται τυχερός που δεν είναι αυτή τη στιγμή δήμαρχος για να διαχειριστεί την κρίση του κορωνοϊού ο κ. Γαβότσης απαντά κατηγορηματικά «όχι», καθώς -όπως λέει χαριτολογώντας- ο κορωνοϊός θέλει τον… γιατρό του.  Σύμφωνα με τον κ. Γαβότση ένας δήμαρχος γιατρός θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει -όπως λέει- πως και δήμαρχοι χωρίς ιατρικές γνώσεις δεν επιτελούν σωστά το έργο τους.

 

The post Σε… ρυθμούς κορωνοϊού ο Γαβότσης και η «ομάδα» του appeared first on GRTimes.gr.

Σχόλια στο Facebook