Συνάντηση Κυρίζογλου με «γαλάζιους» εκλέκτορες

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΦιλική αλλά και προεκλογική συνάντηση με δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της περιφέρειας Αττικής θα έχει το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Στη συνάντηση ο δήμαρχος και υποψήφιος για την προεδρία της ΚΕΔΕ στις εκλογές τις 28ης Νοεμβρίου με το ενιαίο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσει τις θέσεις του για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η πρόσκληση απευθύνεται στους «γαλάζιους» δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της Αττικής, αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας που εκλέχθηκαν στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ.

Δεδομένο θεωρείται ότι θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Μιχάλης Γεράνης, που έχουν επισήμως ανακοινώσει τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα Κυρίζογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, το «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι περιφερειάρχες Αττικής Γιώργος Πατούλης και Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

The post Συνάντηση Κυρίζογλου με «γαλάζιους» εκλέκτορες appeared first on GRTimes.gr.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!