Τα DIY Κουρέματα της Πανδημίας Είναι η Τελευταία Τάση στα Social Media

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΟι περισσότεροι νιώθουν την ανάγκη να κάνουν κάτι δραστικό μετά από μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Κουρέματα χωρισμού και ξάνοιγμα μαλλιών σε περίοδο κρίσης δεν είναι κάτι πρωτότυπο.

Μέσα στην κοινωνική απομόνωση, τη βαρεμάρα και την αγωνία για τον κορονοϊό, το να κουρευτείς με το ψαλίδι τις κουζίνας ξαφνικά δεν μοιάζει τόσο κακή ιδέα. Αφού είσαι κατά βάση σπίτι, ποιος θα κρίνει το άθλιο κούρεμά σου;

Αυτή την εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης, υπάρχει οι τάση πολλοί να πιάνουν ένα ψαλίδι και να κόβουν τα μαλλιά τους. Ενώ πολλοί τα πήγαν καλά, αυτές οι παρορμητικές αλλαγές δεν λειτούργησαν και τόσο καλά για κάποιους άλλους.

Όπως για την παρακάτω χρήστρια του TikTok, που παρότρυνε άλλες να κόψουν μόνες τους αφέλειες και μετά δοκίμασε κι εκείνη – με όχι τόσο τέλειο αποτέλεσμα.

Tv Box

Φυσικά δεν θα υπήρχαν καλά meme, αν όλα τα DIY κουρέματα έβγαιναν τέλεια και όπως τα περίμεναν όσοι τα έκαναν.

Το καπελάκι μάλλον είναι το αγαπημένο αντρών που δεν δίνουν δεκάρα και γονιών που έβαλαν τα δυνατά τους.

Ούτε οι celebrity έχουν ανοσία στο κάλεσμα για DIY κούρεμα, καθώς εκλείπουν οι επαγγελματίες κομμωτές. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Pink αποκάλυψε το ανομοιογενές κοντό κούρεμα που έκανε μετά από μερικά ποτά.

Αλλά και κάποια κατοικίδια δεν γλίτωσαν από τις απόπειρες καλλωπισμού αυτής της περιόδου καραντίνας.

Αυτές οι τραγικές αλλαγές είναι ξεκαρδιστικές αλλά και πολύ λογικές – πότε άλλοτε θα μπορείς να έχεις μια DIY καταστροφή στο κεφάλι σου;

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!