Τετ α τετ Μητσοτάκη -Καράογλου

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΜε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε χτες στο Μέγαρο Μαξίμου ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και μέχρι πρότινος υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, η συνάντηση διεξήχθη σε άκρως φιλικό κλίμα και διήρκεσε μία ώρα. Άλλωστε ο πρωθυπουργός κα ο κ. Καράογλου έχουν «χτίσει» μια στενή προσωπική σχέση όλα τα προηγούμενα χρόνια, καθώς για πρώτη φορά κάθισαν στα έδρανα της Βουλής και οι δύο το 2004 και έκτοτε η συνεργασία τους είναι αδιάλειπτη και η φιλία τους σταθερή.

Στη διάρκεια της εφ’ όλης της ύλης συζήτηση ο πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Βόρειας Ελλάδας και ζήτησε από τον κ. Καράογλου να του μεταφέρει τα προβλήματα και τον «παλμό» της περιοχής, καθώς ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών έχει «οργώσει» τα τελευταία δύο χρόνια τη Μακεδονία και τη Θράκη και έχει «χαρτογραφήσει» όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και την αγορά.

Επιπρόσθετα ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να ενημερωθεί εκτενώς για τα δύο Mega Projects που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και τα οποία «έτρεξε» ο κ. Καράογλου κατά την περίοδο της θητείας του στο υπουργείο Εσωτερικών: την ανάπλαση της ΔΕΘ και το Thess INTEC.

 

 

 

The post Τετ α τετ Μητσοτάκη -Καράογλου appeared first on GRTimes.gr.

Σχόλια στο Facebook