Τρεις ηλικιωμένες φίλες μετακομίζουν μαζί για να αντέξουν την καραντίνα – Θα βλέπουμε Crown και θα πίνουμε κρασί

⤵

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΜία πολύ ωραία ιδέα είχαν οι τρεις ηλικιωμένες και συνταξιούχες φίλες αυτήν την περίοδο που όλοι #μένουμε σπίτι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Αποφάσισαν να μείνουν μαζί για να αντιμετωπίσουν την μοναξιά της απομόνωσης.
Πιο συγκεκριμένα, η Doreen, η Dotty και η Carol είναι φίλες για μια ζωή, και ζουν στη βόρεια Αγγλία. Μαζί αντιμετώπισαν διαζύγια και θανάτους συζύγων.
Μιλώντας στο BBC Breakfast, αποκάλυψαν ότι θα μετακομίσουν όλες μαζί μετά από 7 μέρες που έμεινε η καθεμία μόνη της! Μάλιστα αποκάλυψαν στην παρουσιάστρια ότι σκοπεύουν να κάνουν γυμναστική και να δουν το «The Crown» μαζί, πίνοντας κρασί! Τώρα προσπαθούν να αποφασίσουν σε ποιο σπίτι θα αποφασίσουν να μείνουν κατά τη διάρκεια της αυτοαπομόνωσης.
Να θυμίσουμε πως η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε έκτακτα μέτρα και οι άνθρωποι άνω των 70 πρέπει να αυτοαπομονώνονται έως και 3 μήνες για να προστατευτούν από την πανδημία.

Ιδού και το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

The post Τρεις ηλικιωμένες φίλες μετακομίζουν μαζί για να αντέξουν την καραντίνα – Θα βλέπουμε Crown και θα πίνουμε κρασί appeared first on Infowoman.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!