Φουλ του ροζ με λίγο κόκκινο στην ορκωμοσία – Τι φόρεσαν οι κυρίες της νέας Βουλής

Φουλ του ροζ με λίγο κόκκινο στην ορκωμοσία - Τι φόρεσαν οι κυρίες της νέας Βουλής

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Σε κάθε ορκωμοσία της Βουλής, το ενδιαφέρον δεν πέφτει μόνο στο τι είπαν ή πως συμπεριφέρθηκαν παλιοί και νέοι βουλευτές αλλά και στο τι φόρεσαν.

Και στη νέα Βουλή, φαίνεται πως υπάρχουν πολλές κυρίες που τους αρέσει το ροζ. Ή το φούξια. Ή το ροδακινί. Η ορκωμοσία των βουλευτών είχε, αν μη τι άλλο, χρώμα!

CarDVR

Μια ματιά στα έδρανα τη στιγμή της ορκωμοσίας θα αποκαλύψει πως ανάμεσα στα σκούρα κοστούμια των ανδρών βουλευτών, υπήρχαν πολλά ροζ σακάκια.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, για παράδειγμα, επέλεξε φουλ του ροζ, ενώ η Σοφία Ζαχαράκη, εκ των βουλευτών της ΝΔ που σάρωσαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου επέλεξε απόχρωση του ροδακινί.

Η Όλγα Γεροβασίλη και η Σεμίνα Διγενή επέλεξαν… μαυροκόκκινο, η Ντόρα Μπακογιάννη γαλαζοπράσινο, η Έλενα Ακρίτα και η Ρένα Δούρου λευκό, η Έφη Αχτσιόγλου σκούρο μπλε, η Πόπη Τσαπανίδου, μαύρο.


Όλγα Κεφαλογιάννη 

Σοφία Ζαχαράκη

Νίκη Κεραμέως

Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Γεροβασίλη

Έλενα Ράπτη

Κατερίνα Μονογιού

Μαρία – Νεφέλη Χατζηιωαννίδου

Ρένα Δούρου

Πόπη Τσαπανίδου

Έλενα Ακρίτα

Σεμίνα Διγενή


Ραλλία Χρηστίδου

Έφη Αχτσιόγλου

Οι βουλευτές αφού ορκίστηκαν, ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο, Δευτέρα (29.05.2023) στις 10:30 όταν θα εκλεγεί το νέο προεδρείο της Βουλής, πριν αυτή διαλυθεί για να προκηρυχθούν οι εκλογές τη; 25ης Ιουνίου.

 

To άρθρο Φουλ του ροζ με λίγο κόκκινο στην ορκωμοσία – Τι φόρεσαν οι κυρίες της νέας Βουλής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σχόλια στο Facebook