5 Λόγοι που μπορεί να σε μισεί κάποιος από τον περίγυρο σου!

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαH αντιπάθεια που φτάνει μέχρι και το βαθμό του μίσους είναι συναίσθημα που όλοι μας έχουμε νιώσει κατά καιρούς για άλλους. Φυσικά όμως το να είσαι εσύ ο αποδέκτης μιας τέτοιας συμπεριφοράς είναι πολύ δυσάρεστο και σίγουρα θα σε κάνει να αναζητήσεις ποιοι είναι οι λόγοι που κάποιος σε μισεί.

Κάποιες φορές μπορεί πραγματικά να μην έχεις κανένα μερίδιο ευθύνης, ενώ άλλες μπορεί μερικές συμπεριφορές σου να έχουν γεννήσει τέτοιες αντιδράσεις. Ανακάλυψε λοιπόν ποιοι είναι οι 5 λόγοι που μπορεί να σε μισεί κάποιος από τον περίγυρο σου!

Μεταφραστής Ακριβείας

5 Αιτίες που δε σε συμπαθούν οι άλλοι!

 

1. Σε ζηλεύουν

γυναίκες γελάνε σχολιάζουν

Πολλές φορές δεν φταις καθόλου για την αντιπάθεια των άλλων, αλλά το δικό τους αίσθημα ανεπάρκειας. Το πρόβλημα τους είναι ότι σε ζηλεύουν είτε γιατί είσαι καλύτερη από αυτούς, είτε επειδή πήρες προαγωγή είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο που μπορεί να προκάλεσε το φθόνο τους. Στην περίπτωση αυτή δεν έχεις κάτι να διορθώσεις, αφού το θέμα είναι των άλλων που πρέπει να τα βρουν με τον εαυτό τους.

 

2. Είσαι υπερβολικά καλή

καστανή γυναίκα χαμογελάει πολύ

Αν είσαι ένα άτομο πολύ ευγενικό που φτάνει σε σημείο να είσαι υπερβολικά καλή μπορεί να προβληματίσεις τους γύρω σου. Κι αυτό γιατί μπορεί να συνδέουν αυτή τη συμπεριφορά με υποκρισία. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αργά ή γρήγορα και όταν σε γνωρίσουν καλύτερα θα καταλάβουν αν είσαι αληθινή ή αν προσποιείσαι.

Σκουπάκι Αυτοκινήτου

 

3. Δεν εκφράζεις τα συναισθήματα σου

γυναίκα κρύβει συναισθήματα παλάμη ζωγραφισμένο χαμόγελο

Το να κρύβεις τα συναισθήματα σου και να μην εκφράζεσαι δεν δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να δουν την ανθρώπινη πλευρά σου. Αντίθετα, όταν είσαι εκφραστική και ξεδιπλώνεις αυτά που νιώθεις είσαι ένας πιο ζεστός, πιο προσιτός και πιο φιλικός άνθρωπος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είσαι πιο αρεστή και αγαπητή στην περίγυρο σου.

 

4. Δε χαμογελάς

σοβαρή γυναίκα κίτρινη μπλούζα λόγοι σε μισεί

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που δε χαμογελάν πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν όρεξη ή ότι δεν είναι καλά. Αν ανήκεις σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν πρέπει να καταλάβεις ότι αυτή η συμπεριφορά μπορεί να είναι αιτία να είσαι αντιπαθητική έως και μισητή στους άλλους. Εξάλλου, κανένας δε θέλει να συναναστρέφεται με έναν κατηφή άνθρωπο!

 

5. Μοιράζεσαι υπερβολικά προσωπικά πράγματα με όλους

γυναίκες μιλάνε πίνουν καφέ

 

Το να μη μιλάς καθόλου για εσένα σίγουρα δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που θα σε κάνει δημοφιλή. Ωστόσο, το άλλο άκρο, δηλαδή το να μοιράζεσαι υπερβολικά προσωπικά πράγματα χωρίς να ξέρεις καλά κάποιον είναι ίσως χειρότερο. Εννοείται ότι είναι ανθρώπινο να συζητάς για εσένα με τους άλλους αλλά δώσε προσοχή στο τι πρέπει να μοιράζεσαι και τι είναι καλύτερο να κρατάς για τον εαυτό σου.

Σχόλια στο Facebook