Ακυρώθηκε η πρεμιέρα της ταινίας The Banker στο Apple TV+ (trailer)

the banker

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΗ Apple ακύρωσε την πρεμιέρα της ταινίας The Banker- της νέας ταινίας για την πλατφόρμα streaming της, το Apple TV+, η οποία επρόκειτο να προβληθεί στο φεστιβάλ του American Film Institute στο Los Angeles.

the banker

Ο λόγος είναι ότι προέκυψαν ανησυχίες για τη θεματολογία της παραγωγής, κάτι που αναγκάζει την εταιρεία, αλλά και τους δημιουργούς της ταινίας, να σκεφτούν τα επόμενα βήματά τους πρωτού προχωρήσουν στην κυκλοφορία της. Η υπόθεση της ταινίας αφορά στην ιστορία δύο μαύρων ανθρώπων το 1960, οι οποίοι χτίζουν μια τραπεζική και real estate αυτοκρατορία, χρησιμοποιώντας έναν λευκό άντρα ως εκπρόσωπο της επιχείρησης. Στο The Banker εμφανίζονται οι Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, Nia Long και Nicholas Hoult.

– See more at: http://www.enternity.gr/Article/Movies/News/%CE%91%CE%BA%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-The-Banker-%CF%83%CF%84%CE%BF-Apple-TVplus-(trailer)/56737.html

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!