Αυτή είναι η απόλυτη λύση για να έχετε ζεστό νερό, έξυπνα και οικονομικά, όλό τον χρόνο, στην κουζίνα και το μπάνιο σας!

  Έξυπνη βρύση

  Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


  Καλησπέρα σας αγαπημένοι φίλοι αναγνώστες του antikeimeniko.gr! Aπό ότι φαίνεται ο χειμώνας πλέον άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθότι οι θερμοκρασίες άρχισαν να πέφτουν, ενώ σε όλη την Ελλάδα έχουμε έντονες βροχοπτώσεις.

  Με αφορμή την έλευση του χειμώνα, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε, ένα θεσπέσιο οικιακό προϊόν, το οποίο όσοι ήδη το χρησιμοποιούν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, μεταξύ αυτών κι εμείς. (ΔΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ)

  CarDVR

  Το ζεστό νερό, είναι ένα αγαθό που όλοι μας χρειαζόμαστε τις κρύες μέρες του χειμώνα, είτε για να πλύνουμε τα πιάτα, είτε για να πλύνουμε το πρόσωπό μας και γενικότερα για οποιαδήποτε άλλου είδους οικιακή χρήση.

  Όμως με τις τιμές που υπάρχουν στην Ελλάδα της κρίσης στους τρόπους θέρμανσης όπως πετρέλαιο,αέριο ή θερμοσίφωνας, έχουμε φτάσει σημείο, το ζεστό νερό να θεωρείται προνόμιο. Γι΄αυτό λοιπόν, αποφασίσαμε να σας γνωρίσουμε μια απίθανη οικιακή συσκευή, η οποία θα σας προσφέρει  ζεστό νερό 365 ημέρες το έτος, 24 ώρες το 24ωρο. Και για όσους ακόμη δεν καταλάβατε, αναφερόμαστε στην “έξυπνη βρύση”, η οποία είναι πιο έξυπνη απο  ότι φαντάζεστε. Τοποθετείται στην θέση της κοινής βρύσης και με τον ταχυθερμοσίφωνα που είναι ενσωματωμένος εντός αυτής, σας προσφέρει ζεστό νερό σε 3 μόλις δευτερόλεπτα. Διαθέτει ταμπλό, οπου αναγράφεται η θερμοκρασία του νερού, την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε με βάση την ροή της. Είναι ιδανική για όλα τα νοικοκυρία που θέλουν ζεστό νερό για να κάνουν όλες τις εργασίες του σπιτιού, είτε στην κουζίνα, είτε στο μπάνιο. Έχει εργονομικό σχεδιασμό και είναι ο πιο οικονομικός τρόπος, για να έχετε ζεστό νερό,οικονομικά και  άμεσα,όποτε εσείς το θελήσετε!

  Η εταιρεία που την εμπορεύεται  στην Ελλάδα, ενόψει του  BLACK FRIDAY  διαθέτει την έξυπνη βρύση σε ΤΙΜΗ ΣΟΚ και σας δίνει την ευκαιρία να έχετε ζεστό νερό για πάντα με τον πιο οικονομικό τρόπο!

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ,  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

  Σχόλια στο Facebook