Χωρισμός: Ο κύριος λόγος για τον οποίο κάποιος αποφασίζει να χωρίσει

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Χωρισμός: Τότε είναι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!

Η αρχή μιας σχέσης είναι ιδανική και κυρίως υπέροχη. Είστε ερωτευμένοι, περνάτε φίνα και όλα δείχνουν ότι είναι ο άντρας της ζωής σου. Όπως βέβαια συμβαίνει πάντα με όλα τα ωραία, η περίοδος του…μέλιτος τελειώνει και η καθημερινότητα έχει τον κύριο λόγο. Φυσικά η γνωστή ρουτίνα έρχεται και φωλιάζει ανάμεσά σας, γεγονός που βλάπτει ανεπανόρθωτα τη σχέση και το επακόλουθο είναι ο χωρισμός.

CarDVR

Κάτι που έχει παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι το γεγονός ότι οι άντρες, όσο άσχημα κι αν περνούν σε μία σχέση, δύσκολα παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, μιας και η απέχθειά τους σε συγκρούσεις και καυγάδες τους οδηγεί στην αδράνεια.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπαιρνε απόφαση να χωρίσει, και δεν είναι άλλος από την πίεση που θα νιώσει όταν αντιληφθεί ότι η καλή του θέλει να τον αλλάξει.

Ως γνωστόν, οι άντρες ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο το έχουν, και μία ευθιξία μη σου πω, οπότε τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι θέλεις να τον φέρεις πιο κοντά στα… πρότυπά σου, έχει φύγει!

Όπως αναφέρει και το newpost.gr

Τίποτα όμως δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα, ακόμα και αυτά που θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να συντηρήσουμε, ακόμα και αν αυτό αφορά τον πόνο που μπορεί να αφήσει ένας χωρισμός. Ο χρόνος μπορεί να λειτουργήσει ως εχθρός, στην περίπτωση που δημιουργεί τα εμπόδια ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε να ζήσουμε, και ο μεγαλύτερος φίλος όμως, αφού έχει έναν μοναδικό τρόπο να λειτουργεί θεραπευτικά, προκειμένου να ξεχάσουμε και να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Είτε μέσα από μία νέα σχέση, είτε μέσα από το να έρθουμε πιο κοντά στον εαυτό μας, έχοντας κάνει τον απολογισμό με αφορμή αυτό που ζήσαμε και που η μοίρα δεν θέλησε να υπάρξει συνέχεια. Είναι σημαντικό όμως να μπορούμε να αναγνωρίζουμε ότι στα προστάγματα της μοίρας, η υπογραφή είναι δική μας.

πηγή

Σχόλια στο Facebook