Χαλκιδική: Καταγγελίες για την αποκατάσταση των ζημιών

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


zimie-ergasiewΧαλκιδική: «Έχουν έρθει σε γνώση μας περιστατικά κερδοσκοπίας και είναι λυπηρό να εκμεταλλεύονται κάποιοι την ανάγκη των επαγγελματιών» δηλώνει η δασάρχης Κασσάνδρας

Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες για τους επιτήδειους που εκμεταλλεύονται τις επείγουσες ανάγκες κατοίκων και επιχειρηματιών στη Χαλκιδική μετά τη θεομηνία που έπληξε την περιοχη την περασμένη εβδομάδα.

CarDVR

Σύμφωνα με τις καταγγελίες το εύρος των τιμών για την ίδια εργασία μπορεί να διαφέρει, σύμφωνα με το Έθνος, έως και κατά 2.000%!

«Έχουν έρθει σε γνώση μας περιστατικά κερδοσκοπίας και είναι λυπηρό να εκμεταλλεύονται κάποιοι την ανάγκη των επαγγελματιών» δηλώνει η δασάρχης Κασσάνδρας Μαργαρίτα Μπαχαντουριάν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα υπεύθυνος μονάδας με ενοικιαζόμενα δωμάτια πήρε τέσσερις προσφορές από ισάριθμα συνεργεία υλοτόμων για τον τεμαχισμό τεσσάρων δέντρων στην αυλή του με το εύρος των τιμών να ξεκινά από τα 150 και να φτάνει στα 3.000 ευρώ.

Μια άλλη μέθοδος που ακολουθούν ορισμένοι είναι να δίνουν αρχικά μια χαμηλή προσφορά και να εντοπίζουν «έκτακτα προβλήματα» όταν ξεκινούν εργασίες, τα οποία απαιτούν χρήση ειδικών μηχανημάτων και άρα αύξηση του τελικού κόστους.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Χαλκιδική στοίχισαν τη ζωή σε επτά άτομα στις περιοχές Νέα Πλάγια, Νέα Ποτίδαια και Σωζόπολη.

Το μέγεθος της καταστροφής που άφησε πίσω της η θεομηνία στη Χαλκιδική αποτυπώνονται σε αεροφωτογραφίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το intimenews.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/i-vivliki-katastrofi-sti-chalkidiki-me-sigklonistikes-aerofotografies

Διαβάστε περισσότερα νέα σχετικά με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα εδώ

via

Σχόλια στο Facebook