Καλοκαίρι και εσύ βαριέσαι το σιδέρωμα; Δες πώς μπορείς να το αποφύγεις

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Καλοκαίρι: Με αυτόν τον καιρό ποια θέλει να περνάει τον χρόνο της στο σιδέρωμα; Γιατί καλοκαίρι και σιδέρωμα δεν πάνε μαζί.

Ας αρχίσουμε με το εξής δεδομένο: καμία δεν θέλει να σιδερώνει με 40 βαθμούς Κελσίου καλοκαίρι έξω. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να βρίσκουμε τρόπους να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Ένας από αυτούς, για να αποφύγουμε το σιδέρωμα των ρούχων αλλά και για να μην κυκλοφορούμε με τσαλακωμένα ρούχα, είναι να δημιουργήσουμε ένα μείγμα από μία κουταλιά λάδι λεβάντας και ένα λίτρο νερό και να ψεκάζουμε με αυτό τα ρούχα μας με το που βγουν από το πλυντήριο.

CarDVR

volha flaxeco BiXLzpVHao unsplash

Η λεβάντα χαλαρώνει τις ίνες των ρούχων και βοηθάει στην απαλοιφή από τις ζάρες των υφασμάτων. Στη συνέχεια δεν έχεις παρά να τα αφήσεις να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο χωρίς όμως να τα κρεμάσεις από τα σχοινιά. Ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι να τα βάλεις ξαπλωμένα πάνω σε μία στεγνή πετσέτα. Θα δεις πως όταν στεγνώσουν θα δείχνουν ολοκαίνουργια, σχεδόν κολαριστά! Σαν να τα πήρες τώρα από το κατάστημα! Καλή επιτυχία!

Επίσης, μπορείτε να λάβετε ορισμένα μέτρα για να μην κουράζεστε στο σιδέρωμα, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τη σιδερώστρα στα μέτρα σας. Δεν πρέπει ούτε να σκύβετε ούτε να τεντώνεστε ενώ σιδερώνετε. Αντιθέτως πρέπει να νιώθετε άνετα και κάθε κίνηση να είναι φυσική. Δεύτερον, για να μην πονάει η μέση και η πλάτη σας καλό είναι να βάλετε ένα χοντρό βιβλίο κάτω από το ένα σας πόδι έτσι ώστε αυτό να είναι λυγισμένο. Επίσης δεν είναι κακό κάθε 15 περίπου λεπτά να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα και να τεντώνεστε καλά κάνοντας λίγο stretching.

Διάβασε περισσότερο για τα Οικιακά εδώ

πηγή

Σχόλια στο Facebook