Η έξυπνη βρύση που βγάζει απευθείας ζεστό νερό και σας λύνει τα χέρια! Εξοικονομήστε χρήματα, χρόνο, ρεύμα και νερό!

εξυπνη βρύση

Η έξυπνη βρύση στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Αν θέλετε να δείτε όλες τις πληροφορίες και να το παραγγείλετε από την επίσημη σελίδα της εταιρείας πατήστε ΕΔΩ.

Ζεστό νερό για πάντα χωρίς αναμονή

Η έξυπνη βρύση είναι η απόλυτα οικονομική λύση για να μην πληρώνετε άλλο πια υπέρογκα ποσά!

  1. Ζεστό νερό στο λεπτό μόλις την ανοίξετε

  2. Εξοικονόμηση χρημάτων καθώς καταναλώνει ρεύμα μόνο κατά την χρήση της για ζεστό νερό!

  3. Πανεύκολη τοποθέτηση στην θέση της κοινής βρύσης!

  4. Τοποθετείται και στον νιπτήρα του μπάνιου!

εξυπνη βρύση

ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΠΤΗΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ!

Εκτός από την κουζίνα μπορείτε να τοποθετήσετε την έξυπνη βρύση έξυπνα και γρήγορα και στον νιπτήρα του μπάνιου ώστε να έχετε και εκεί ζεστό νερό 24ωρες το 24ωρο με τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο. Είναι πολύ όμορφη η αίσθηση να ξυπνάς το πρωί και με το που ανοίγεις την βρύση, το νερό να είναι απευθείας ζεστό μέσα σε μόλις 7 δευτερόλεπτα.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ

Είσαι νοικοκυρά και θέλεις να γλιτώσεις χρόνο, χρήματα αλλά και να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου; Η έξυπνη βρύση είναι εδώ για σένα. Σου προσφέρει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ζεστό νερό ώστε να πλένεις τα πιάτα και τα σκεύη σου, έξυπνα. οικονομικά και αποτελεσματικά αλλά και να πιεις τον καφέ ή το τσάι σου χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς μπρίκια ή βραστήρες!

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

Είσαι φοιτήτρια και θέλεις να έχεις ζεστό νερό χωρίς να σπαταλάς μια περιουσία με την χρήση θερμοσίφωνα ή άλλων μεθόδων; Η έξυπνη βρύση θα σε σώσει. Βάζεις την βρύση στην πρίζα και έχεις άμεσα ζεστό νερό 24ώρες το 24ωρο είτε στην κουζίνα σου είτε στον νιπτήρα του μπάνιου!

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Είσαι επαγγελματίας σε χώρο εστίασης όπως ζαχαροπλαστείο, καφετέρια ή οτιδήποτε σχετικό; Η έξυπνη βρύση είναι η απόλυτη επιλογή για την περίπτωσή σου. Μπορείς να την τοποθετήσεις άμεσα ώστε η επιχείρησή σου να έχει διαρκώς ζεστό νερό αφήνοντας όλους τους πελάτες της ικανοποιημένους και φυσικά κι εσένα ωφελημένο καθώς θα γλιτώνεις πολλά χρήματα από την ΔΕΗ.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΕΣ

Είσαι μηχανικός αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγος, ψυκτικός ή οτιδήποτε παρεμφερές και χρειάζεσαι άμεσα ζεστό νερό ώστε να πλένεις τα χέρια σου; Σίγουρα ειδικά τώρα τον χειμώνα το ζεστό νερό είναι πολύτιμο. Γι’αυτό με την χρήση της έξυπνης βρύσης θα λύσεις με άμεσο και πρακτικό τρόπο το πρόβλημα της έλλειψης ζεστού νερού στο άψε σβήσε.

Σχόλια στο Facebook
Flawless Brows