Φρικτό έγκλημα: Αποκεφάλισε τη μητέρα της

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στην Αυστραλία, όπου μία 25χρονη μαχαίρωσε πολλές φορές και αποκεφάλισε τη μητέρα της, πριν εγκαταλείψει το κεφάλι της στον δρόμο.

Η Jessica Camilleri συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν ξέσπασε ένας καυγάς μεταξύ κόρης και 57χρονης μητέρας, μπροστά στον 4χρονο εγγονό του θύματος.

CarDVR

Σύμφωνα με τις Αρχές, το συμβάν σημειώθηκε στο Σίδνεϋ και η αστυνομία ειδοποιήθηκε για έναν έντονο διαπληκτισμό μεταξύ δύο γυναικών.

Η 25χρονη, αφού δολοφόνησε τη μητέρα της, πήγε στο σπίτι του γείτονά τους και τον ενημέρωσε για την αποτρόπαια πράξη της. Λίγο μετά, εντοπίστηκε το κεφάλι της Rita Camilleri σε κοντινό δρόμο. Το πτώμα της βρέθηκε από τις Αρχές μέσα στο σπίτι της οικογενείας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, άκουσαν έναν «έντονο καυγά» και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι. Δεν έφτασαν ποτέ όμως καθώς είδαν το κεφάλι της 57χρονης στην άσφαλτο.

Όσον αφορά τον 4χρονο που βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος, έχει μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο λόγω ενός μικρού τραύματος στο κεφάλι του. Η αστυνομία τον ταυτοποίησε ως εγγονό του θύματος και ανιψιό της Jessica.

Αστυνομικός δήλωσε, σύμφωνα με τη Sydney Herald, πως παρά το γεγονός ότι η δουλειά τους είναι να αντιμετωπίζουν και τέτοιες καταστάσεις. Πρόκειται για ένα έγκλημα που τους συγκλόνισε και μάλιστα συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο φρικιαστικών που έχουν συναντήσει.

Σύμφωνα με το Reader.gr,Η Τζέσικα Καμιλίερι εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Κυριακή και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να κουνήσει τα δάχτυλά της σωστά ή να ξεπλύνει το αίμα μετά από «το περιστατικό» και δήλωσε ότι βρίσκεται «σε αγχώδη κατάσταση» και ότι αντιμετωπίζει πολλά ψυχικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για τον Κόσμο εδώ.

πηγή

Σχόλια στο Facebook