Μαγιό: 5 αστείες σκέψεις που θα κάνεις όταν βγεις στην παραλία

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Τα ψέματα τελείωσαν, βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και θα πρέπει να αφήσεις τις δικαιολογίες που σε κρατούν μακριά από την παραλία ή για να είμαι πιο ακριβής… μακριά από το μαγιό σου! Ναι φίλη μου, ήρθε η ώρα να πάρεις βαθιά ανάσα και να το φορέσεις αγνοώντας τις σκέψεις που σου λενε το αντίθετο. Και για να σε παρηγορήσω, σου λέω με πλήρη ειλικρίνεια ότι όλες μας αισθανόμαστε την ίδια ανασφάλεια. Και κάνουμε και ακριβώς τις ίδιες-αστείες-σκέψεις όταν βγούμε στην παραλία.

«Μα καλά, πώς μου ξέφυγε αυτή η φούντα στο γόνατο;»

Ναι η αλήθεια είναι ότι σε όλες ξεφεύγουν καίρια σημεία όπως τα γόνατα, οι αστράγαλοι ή και ολόκληρες λωρίδες στο πίσω μέρος του ποδιού. Σε περίπτωση που είσαι προνοητική όπως εγώ, έχεις πάντα ένα ξυραφάκι μαζί σου. Σε περίπτωση που είσαι φυσιολογικός άνθρωπος και όχι ψυχαναγκαστική-όπως εγώ-αδιαφορείς και κάνεις πως δεν το βλέπεις. Και κανένας άλλος επίσης.

CarDVR

«Πόσο πεσμένα άραγε να δείχνουν τα οπίσθιά μου αυτή τη στιγμή;»

Κοίτα, αν δεν έχεις γυμναστεί και γενικά δεν έχεις προσέξει και τη διατροφή σου, τότε κατά πάσα πιθανότητα τα οπίσθιά σου να μην… κοιτάζουν Θεό που λέμε. Εκτός πια κι αν είσαι θαύμα της φύσης. Από την άλλη βέβαια, τα τέλεια οπίσθια σπανίζουν, ίσως στη δική σου παραλία να μην υπάρχουν καν, οπότε άραξε και απόλαυσε το μπανάκι σου.

«Αυτός εκεί σίγουρα κοιτάζει το τεράστιο σπυρί μου στην πλάτη»

Λογικά όχι, γιατί κανένας δεν ασχολείται με κάτι τόσο μικρό όσο ένα σπυρί. Από την άλλη, καταλαβαίνω και δικαιολογώ να νιώθεις άσχημα και περίεργα, αλλά μία μικρή απολέπιση το προηγούμενο βράδυ, και λίγη λιωμένη ασπιρίνη πάνω στο σημείο, θα σε βοηθήσει και μάλιστα πολύ. Είπαμε, σε περίπτωση που αγγίζεις ανθρώπινες προδιαγραφές και όχι αυτές ενός supermodel, τότε μια-δυο φροντίδες μπορείς να τις κάνεις. Μην είσαι τόσο τεμπέλα πια!

«Ξεκάθαρα το μαγιό που είναι διαφανές και φαίνεται μέχρι και… η ψυχή μου»

Καλά κι σύ βρε κορίτσι μου, μία πρόβα δεν έκανες; Αν και μάλλον πιστεύω, ότι είναι απλά  της φαντασίας σου. Anyway, αν το μαγιό δεν είναι λευκό τότε μικρό το κακό. Και τελοσπάντων, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία που κάνει αποκαλύψεις. Χαλάρωσε, και την επόμενη φορά προσπάθησε να βάλεις κάτι πιο… αξιόπιστο. Έλεος!

«Και φυσικά κάθομαι δίπλα στην πιο μαυρισμένη της παραλίας»

Αχ ναι σε καταλαβαίνω. Είναι σκληρό να είσαι η πιο λευκή της παραλίας και κυρίως να κάθεσαι δίπλα σε μία γυναίκα με μαύρισμα τροπικό και κορμί θανατηφόρο. Ή την επόμενη φορά θα κάνεις ηλιοθεραπείες στην ταράτσα του σπιτιού σου για να σπας την ασπρίλα, ή θα αλλάξεις ξαπλώστρα ή θα δεχτείς την μοίρα σου και απλά θα χαλαρώσεις. Το τρίτο είναι το καλύτερο.

πηγή

Σχόλια στο Facebook