Γιώργος Μαυρίδης: Η επική τούμπα του με ηλεκτρονικό πατίνι

Η επική τούμπα του Γιώργου Μαυρίδη με ηλεκτρονικό πατίνι

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


«Έφαγε τα μούτρα του» ο Γιώργος Μαυρίδης. Θέλησε να κάνει κόλπα με ηλεκτρονικό πατίνι και βρέθηκε φαρδύς πλατύς στο έδαφος.

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και όλοι έμειναν άφωνοι με την τούμπα του! Η Κατερίνα Ζαρίφη έμεινε να κοιτά την τούμπα του και αναφώνησε: «Ρημάχτηκε το παιδί» και έπιανε το κεφάλι της! «Θέλω να σας πω ότι προσπάθησα να το κάνω κι εγώ χθες, Κυριακή, ούτε καν… μόνο πήρες μπρος. Όχι δεν έχω βίντεο…»!

CarDVR

Δείτε το βίντεο: 

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα: “Ο Γιώργος Μαυρίδης, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ζει μέχρι σήμερα και είναι 39 ετών. Σε ηλικία 18 ετών άρχισε να «χτυπά» τατουάζ ως ερασιτέχνης και κατόπιν άνοιξε το πρώτο του tattoo στούντιο στον Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια με μια βαλίτσα στο χέρι έζησε την ζωή του σα νομάς μιας και στην ταξιδιωτική εκπομπή “World Party”, ταξίδεψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Ο Γιώργος Μαυρίδης, είναι μια αυτοδημιούργητη πολύπλευρη προσωπικότητα, με έντονη φιλανθρωπική δράση, κυρίως για ανάγκες παιδιών.”

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ: Η εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι #Not λίγο πριν το φινάλε της καλοκαιρινής σεζόν παραμένει μια από τις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών στη ζώνη προβολής του, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. Την Τετάρτη 28 Αυγούστου η εκπομπή του OPEN με Ζαρίφη και Σταματόπουλο σημείωσε μέσο όρο 17,4 στο δυναμικό κοινό 18-54 (φτάνοντας σε τέταρτο το 23,3%), περνώντας μπροστά από το Alpha Παντού (16,3%) στον Alpha και το Καλοκαίρι Μαζί (17,1%) στον ΑΝΤ1. Στο κοινό γυναικείο κοινό 25-54 το Καλοκαίρι #Not κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 18,5% (φτάνοντας σε τέταρτο το 25,3%).

Δείτε άλλα άρθρα για τη showbiz εδώ.

Σχόλια στο Facebook