Η συμφωνία του Βradley Cooper και της Irina Shayk

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Η συμφωνία του Bradley Cooper και της Irina Shayk για την κηδεμονία της κόρης τουςΒradley Cooper και η Irina Shayk φαίνεται πως έχουν ήδη συμφωνήσει για την κηδεμονία της κόρης τους μετά τον χωρισμό τους τον περασμένο μήνα.

Το TMZ δημοσίευσε πως ο Βradley Cooper και το μοντέλο έχουν συμφωνήσει να μένουν στη Νέα Υόρκη και να μοιράζονται τη νομική και σωματική κηδεμονία της 2χρονης κόρης τους, Lea de Seine. Οι πηγές αναφέρουν πως ο Cooper και η Shayk συμφώνησαν στο να τη μοιράζονται 50/50 με βάση τα προγράμματά τους. Όπως αναφέρει το TMZ, το πρώην ζευγάρι είναι “τόσο συγχρονισμένοι στην κοινή κηδεμονία” που δεν έκαναν καν τη συμφωνία γραπτώς.

Μπορεί το εξαιρετικά ιδιωτικό ζευγάρι να μην έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό, αλλά η Shayk πρόσφατα μίλησε ανοιχτά στο BAZAAR.com για τη σημασία του να μένει αυθεντική μία μητέρα. “Πρέπει να είσαι πολύ αληθινή με τον εαυτό σου για τα παιδιά σου, αλλιώς ζεις σε ένα ψέμα,” είπε.

CarDVR

Ο Κούπερ γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια (Πενσυλβάνια) των Ηνωμένων Πολιτειών, και μεγάλωσε κοντά στην Jenkintown, Πενσυλβάνια. Η μητέρα του, Γκλόρια (Καμπάνο), είναι Ιταλό-Αμερικανίδα, και ο πατέρας του, Τσαρλς Τ. Κούπερ, ήταν Ιρλανδοαμερικανός και δούλευε ως χρηματιστής για την Merrill Lynch. Έχει μία αδερφή, τη Χόλι. Ο Κούπερ μεγάλωσε ως Καθολικός. Όσο παρακολουθούσε την Germantown Academy, ο Κούπερ εργαζόταν στην Philadelphia Daily News. Μετά την αποφοίτησή του από την Germantown Ακαδημία το 1993, πήγε στο Πανεπιστήμιο Villanova, μετά μεταγράφηκε στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζταουν, από το οποίο απεφοίτησε με άριστα το 1997. Ο Κούπερ έμαθε άπταιστα γαλλικά στο Τζώρτζταουν και πέρασε έξι μήνες ως φοιτητής με τα πρόγραμμα ανταλλαγής στο Aix-en-Provence, στη Γαλλία. Το 2000, έλαβε το Master of Fine Arts από το Actors Studio Drama School στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε περισσότερα για τη Showbiz εδώ.

πηγή

πηγή

Σχόλια στο Facebook