Νύχια: Τα top χρώματα για τα νύχια σας

Καλοκαίρι 2019: Τα top χρώματα για τα νύχια σας

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Νύχια: Όσο το καλοκαίρι προχωράει και οι καλοκαιρινές μας διακοπές φτάνουν τόσο θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες. Φιυσκά θα αναζητήσουμε όλα τα trends ώστε να κάνουμε τις πιο stylish εμφανίσεις στα ελληνικά νησιά. Το μανικιούρ θα δώσει στα summer looks σας μια chic αίσθηση.

Ακολουθούν οι κορυφαίες αποχρώσεις, τα top nail art, που θα φορεθούν πολύ αυτή την περίοδο και αξίζει να τα τις δοκιμάσετε. Ακόμη, επειδή αυτή είναι η περίοδος που οι περισσότερες είστε καλεσμένες σε κάποιο γάμο αν βρίσκεστε σε δίλημμα τι χρώμα να κάνετε τα νύχια σας τότε η απάντηση είναι: επιλέξτε μια pastel απόχρωση!

CarDVR

View this post on Instagram

bright > not bright 😎

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

View this post on Instagram

best friends for ever and ever and ever

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

Αλλά για να είμαστε και εντάξει μεταξύ μας θα κάνουμε μια συμφωνία από τώρα ναι; Ακόμα και τα ημιτελή μανικιούρ να είναι στη μόδα για την φετινή άνοιξη και καλοκαίρι, τα πετσάκια θα τα έχεις φροντισμένα πάντα! Γιατί να ξέρεις ότι με φροντισμένα τα πετσάκια σου, τα νύχια σου φαίνονται πιο μακριά και καθαρά. Ωραία, αφού συμφωνήσαμε σε αυτό πάμε να δούμε τις μας περιμένει.

Μην ξεχνάς ότι ένα και μόνο χρώμα στα νύχια μπορεί να συνδυαστεί πιο εύκολα με τα πάντα, ειδικά αν είσαι άνθρωπος που σετάρει νύχια, ρούχα, τσάντα, ζώνη (καλό βέβαια είναι κάποια στιγμή αυτό να το ξεπεράσεις).

-Επίσης, μία τέτοια επιλογή είναι και πιο εύκολο να διορθωθεί. Αν, για παράδειγμα, τύχει να σου χαλάσει ένα νύχι, μπορείς με την βοήθεια του βερνικιού να το διορθώσεις εύκολα και γρήγορα.

-Τέλος, βρες ευκαιρία να αλλάζεις τα νύχια σου κάθε εβδομάδα, για να μην βαριέσαι, υιοθετώντας διαρκώς νέα χρώματα.

Διαβάστε περισσότερα για τη Γυναίκα εδώ.

Πηγή 1

Πηγή 2

Πηγή 3

Σχόλια στο Facebook