Ο Άρης Σερβετάλης στις πρώτες του φωτογραφίες ως Άγιος Νεκτάριος. Παναγία σώσε

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΑποκαλυπτικός ο Άρης Σερβετάλης: Έτσι στράφηκα στον Θεό | Κατάνυξη

Δεν ξέρω να σου πω με βεβαιότητα αν οι ομοιότητες του Άρη Σερβετάλη και του Αγίου Νεκταρίου εκτείνονται σε κάτι άλλο πέρα από το καθηλωτικό βλέμμα και των δύο. Ξέρω όμως ότι ο Άρης Σερβετάλης στις πρώτες του φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας “Man of God” που σκηνοθετεί η Yelena Popovic, μοιάζει απόλυτα με άνθρωπο που έχει απομακρυνθεί από τα εγκόσμια και έχει αφιερώσει τη ζωή του στην εκκλησία. Μια ματιά μόνο να ρίξεις στις παρακάτω φωτογραφίες και θα συμφωνήσεις κι εσύ.

Ο Άρης Σερβετάλης είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Man of God”, ο άνθρωπος που ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου. Η ταινία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο, στην επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατο του, το 1920, σε διανομή της Feelgood Entertainment. Αφορά στη ζωή και τη δράση του Άγιου Νεκτάριου. Στον ρόλο του παράλυτου που θεραπεύτηκε και θεωρείται το πρώτο θαύμα του Αγίου μετά την κοίμησή του στο νοσοκομείο Αιγινήτειο, θα βρεθεί ο Mickey Rourke. Tη μουσική υπογράφει ο Zbigniew Preisner, και τα κοστούμια η Eύα Νάθενα.

Άρης ΣερβετάληςNDP Photo Agency

Στη διανομή συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι Νικήτας Τσακίρογλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παύλος Κουρτίδης και ο Ρώσος ηθοποιός Alexander Petrov. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα όμως, είναι απόλυτα επικεντρωμένες στον πρωταγωνιστή της. Δηλαδή στον Άρη Σερβετάλη.

Τι είχε πει ο ηθοποιός για τον Άγιο Νεκτάριο και τη σχέση του με τον Θεό

«Τον Αγίo Νεκτάριο δεν τον υποδύεσαι. Ο Άγιος είναι ζωντανός! Απλά αφήνεσαι», είχε πει ο Άρης Σερβετάλης για το ρόλο του τον Δεκέμβριο του 2019. Είχε παρευρεθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Ιωνίας, σε μία συνάντηση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας με τη νεολαία της Ιεράς Μητρόπολης. Ο ίδιος είχε μιλήσει και για τη σχέση του με την θρησκεία, χαρακτηρίζοντας την εκκλησία «ελευθερία».

Άρης ΣερβετάληςΜε τη σκηνοθέτιδα της ταινίας Yelena Popovic. / NDP Photo Agency
Άρης ΣερβετάληςΜε την Εύα Νάθενα. / NDP Photo Agency
Άρης ΣερβετάληςNDP Photo Agency

«Η σχέση με τον Θεό είναι προσωπική. Ο Θεός σε προσεγγίζει με τα δικά σου δεδομένα, σιγά-σιγά και εκεί έγκειται η απόλυτη ελευθερία. Μόνο ο Θεός μπορεί να δημιουργήσει ένα όν και να το κάνει τόσο ελεύθερο που να μπορεί να Τον αρνηθεί. Είναι πράγμα μοναδικό και μεγαλειώδες και εκεί αντιλαμβάνεσαι τι θα πει «ελευθερία». Δεν έχουμε γνωρίσει ακόμη οι άνθρωποι τι σημαίνει “Ορθοδοξία”. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι η Εκκλησία είναι συντηρητισμός. Η Ορθοδοξία είναι τόσο ανατρεπτική που δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε. Η Εκκλησία είναι “ελευθερία”», είχε σημειώσει ο Άρης Σερβετάλης.

via

Σχόλια στο Facebook