Θερμίδες: Πόσες καίμε με τις δουλειές του σπιτιού

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Θερμίδες που καίμε με τις δουλειές του σπιτιού: Αδιαμφισβήτητα οι δουλειές του σπιτιού είναι για τους περισσότερους βαρετές και κουραστικές.

Εκτός από τις παράπλευρες ωφέλειες της καθαριότητας, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός, η γενική καθαριότητα είναι μία ιδανική ευκαιρία για να απαλλαγείτε ανέξοδα, γρήγορα, και γιατί όχι δημιουργικά, από τις περιττές θερμίδες, που πασχίζετε να κάψετε στα γυμναστήρια. Βάλτε τα ρούχα εργασίας και τα γάντια σας, πιάστε τα καθαριστικά και τα σφουγγάρια και ξεκινήστε λοιπόν.

CarDVR

Φυσικά, το ότι θα καθαρίσετε το σπίτι δε σημαίνει ότι θα βρείτε ευκαιρία να μην ακολουθήσετε την τακτική γυμναστική σας. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε με το πόσες θερμίδες μπορείτε να κάψετε καθαρίζοντας και κάνοντας απλά τις αυτονόητες καθημερινές αγγαρείες.

Μπορείτε να έχετε στο μυαλό σας ότι οι δουλειές του σπιτιού πολλές φορές μπορούν να αντικαταστήσουν το γυμναστήριό σας. Δείτε παρακάτω πόσες μπορείτε να κάψετε με συγκεκριμένες δουλειές.

Σφουγγάρισμα

Με μια ώρα σφουγγαρίσματος μπορούμε να χάσουμε περίπου 153 θερμίδες. Μπορείτε να υπολογίσετε αναλογικά πόσο θα κάψετε σφουγγαρίζοντας συγκεκριμένο χρόνο.

Σιδέρωμα

Με μία ώρα σιδερώματος μπορούμα να κάψουμε περίπου 161.

Σκούπισμα

Ένα 30λεπτο σκούπισμα σας απαλλάσει από περίπου 136, ενώ αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική σκούπα τότε μπορείτε να κάψετε 119 θερμίδες στον ίδιο χρόνο.

Ξεσκόνισμα

Το ξεσκόνισμα μαζί με άλλες «ελαφριές» δουλειές, όπως να κατεβάσετε τα σκουπίδια ή να στρώσετε το κρεβάτι, τον καναπέ κλπ βοηθούν να χάσετε 175 θερμίδες την ώρα.

Δείτε περισσότερα άρθρα για την Υγεία εδώ.

πηγή

Πηγή

Σχόλια στο Facebook