Στην εντατική του ΝΙΜΤΣ εισήχθη ο Μανώλης Γλέζος

ΑποστειρωτήςΟξύμετρο Έξυπνη ΣκούπαΡετρό ΠαιχνιδοκονσόλαΣύμφωνα με πληροφορίες, ο 97χρονος Μανώλης Γλέζος, εισήχθη πριν από τρεις ημέρες στο ΝΙΜΤΣ, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά  προβλήματα και νευρολογικά προβλήματα.

Γλέζος

Σήμερα το πρωί, ύστερα από μικρή αδιαθεσία, έχοντας τις αισθήσεις του,  οι γιατροί έκριναν ότι ο λόγω της προχωρημένης ηλικίας του έπρεπε να εισαχθεί στην εντατική μονάδα θεραπείας προληπτικά. Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του Μανώλη Γλέζου Σοβαρή αλλά σταθερή, κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ.

Μεταφραστής Ακριβείας

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο ΝΙΜΙΤΣ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου για έλεγχο νευρολογικής πάθησης. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθηση του στην καρδιολογική μονάδα. Για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, από τον υπουργό Υγείας Β.Κικίλια, που τον επισκέφθηκε και συνομίλησε μαζί του καθώς και με τους θεράποντες γιατρούς. Ο υπουργός μετέφερε στον κ. Γλέζο τις θερμές ευχές του πρωθυπουργού για γρήγορη ανάρρωση….

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/stin-entatiki-toy-nimits-eisichthi-o-manolis-glezos-oi-giatroi-charaktirizoyn-krisimi-tis-katastasi-tis-ygeias-toy/?fbclid=IwAR3_6kafMh8qktM61BujoFFY3EJXs9Zg7PcQsiQEJRh54MhyBqX1YzRKBlE

Σκουπάκι Αυτοκινήτου
Σχόλια στο Facebook