Φούρνος μικροκυμάτων: Το απλό κόλπο για παραμένει πεντακάθαρος

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Φούρνος μικροκυμάτων: Έχετε ένα βρώμικο φούρνο μικροκυμάτων; Θέλετε να τον καθαρίσετε πριν από τις διακοπές – με ελάχιστη δουλειά; Όχι μόνο είναι δυνατό να έχουμε ένα πεντακάθαρο φούρνο μικροκυμάτων με ένα απλό σκούπισμα και χωρίς να χρησιμοποιούμε σκληρές χημικές ουσίες στο σημείο όπου θερμαίνουμε το φαγητό μας, αλλά είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να τον καθαρίσουμε.

Οπότε, εάν o φούρνος μικροκυμάτων σας φαίνεται λίγο βρώμικος μετά από τις πολλές «εκρήξεις» τροφίμων, μην πανικοβάλεστε – διότι σας έχουμε τον τρόπο να καθαριστεί χωρίς έξοδα σε αρκετά σύντομο χρόνο.

CarDVR

Τι θα κάνετε; Απλά τοποθετήστε ένα ζεστό φλιτζάνι νερό με το χυμό από μισό λεμόνι στο φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για ένα ή δύο λεπτά.

Αφήστε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων με την πόρτα κλειστή για 5 λεπτά για να κάνει το έργο του ο ατμός και στη συνέχεια σκουπίστε εύκολα το εσωτερικό του.

Το λεμόνι θα αφήσει μία ευχάριστη μυρωδιά σε όλη την κουζίνα σας!

Όσον αφορά το φούρνο μικροκυμάτων, είναι μια χρησιμότατη εφεύρεση, καθώς μας επιτρέπει να ζεσταίνουμε το φαγητό μας αποτελεσματικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με onmed.gr, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε το κινητό σας μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και να καλέσετε από κάποιο άλλο τηλέφωνο τον αριθμό σας για να δείτε αν θα χτυπήσει. Φυσικά, δεν πρέπει να θέσετε σε λειτουργία το φούρνο μικροκυμάτων.

Εάν δεν χτυπήσει το κινητό, αυτό σημαίνει ότι ο φούρνος μικροκυμάτων μπλοκάρει αποτελεσματικά την ακτινοβολία. Από την άλλη, εάν το κινητό χτυπήσει, σημαίνει ότι η ακτινοβολία του κινητού διαπερνά το φούρνο, άρα σε κάποιο σημείο της συσκευής υπάρχει διαρροή.

Ένα απλό τεστ που μπορείτε να κάνετε με τη βοήθεια του κινητού σας θα σας δείξει εάν υπάρχει διαρροή ακτινοβολίας από τη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για Οικιακά εδώ

Πηγή

Σχόλια στο Facebook