Το «La Casa de Papel» έκανε πρεμιέρα και δεν έλειπε κανείς (pics & vid)

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Η συμμορία του «La Casa de Papel» έσμιξε ξανά για την επίσημη πρεμιέρα του 3ου κύκλου.

«La Casa de Papel»… μέρος 3ο! Ο Professor και η παρέα του περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στη Μαδρίτη για την επίσημη πρεμιέρα του νέου κύκλου της αγαπημένης σειράς.

CarDVR

Όλοι οι ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο Berlin που όλοι περιμένουν να μάθουν τι ρόλο θα έχει στο νέο κύκλο, ήταν εκεί!

Τα νέα πρόσωπα ήδη έχουν παρουσιαστεί, το teaser αποκαλύπτει ότι ο Rio δείχνει να έχει προβλήματα και όλοι… μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα.

View this post on Instagram

@lacasadepapel 3 🔥 🔥🔥🔥🔥🔥🔥here we go!

A post shared by Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro) on

Η τέλεια ληστεία (πρωτότυπος ισπανικός τίτλος: La casa de papelμετάφραση: Το χάρτινο σπίτι) είναι ισπανική τηλεοπτική σειρά που αρχικά προβλήθηκε από τις 2 Μαΐου μέχρι τις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο ισπανικό κανάλι Antena 3 με συνολικά 15 επεισόδια. Το Netflix αγόρασε τη σειρά αργότερα και ξεκίνησε την προβολή της τον Δεκέμβριο του 2017, έτσι το κοινό της αυξήθηκε κατακόρυφα και έγινε η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix ενώ εμφανίζεται 199η ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς σειρές στις προτιμήσεις του κοινού στο IMDb. Το Netflix, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποφάσισε να δημιουργήσει και δεύτερο κύκλο χωρισμένος σε δύο μέρη, όπως και ο πρώτος. Έτσι, στις 19 Ιουλίου του 2019 έκανε πρεμιέρα, στο διαδικτυακή υπηρεσία Netflix, ο τρίτος κύκλος της σειράς. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου, ο οποίος δεν ξέρουμε πότε θα προβληθεί.

Διαβάστε διάφορα άρθρα για τη Showbiz εδώ

via

Σχόλια στο Facebook