Τρόμος σε αεροσκάφος στη Νιγηρία

Τρόμος σε αεροσκάφος: «Πάγωσαν» οι επιβάτες όταν κοιτάξαν έξω από το παράθυρο

Πιεσόμετρο Καρπού Vintage T9 Trimmer Τριπλή Κάμερα Αυτοκινήτου Ρετρό Παιχνιδοκονσόλα


Τρόμος σε αεροσκάφος στη Νιγηρία! Εικόνες βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εξελίχθηκαν χωρίς κανένας να το περιμένει, καθώς δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες αεροσκάφους με αυτό που συνέβη σε αεροδρόμιο της Νιγηρίας, στην πόλη Λάγος.

Σύμφωνα με το cnn, ένας άνδρας περιφερόταν στον αεροδιάδρομο και πήγε πολύ κοντά σε αεροσκάφος που ήταν έτοιμο να ξεκινήσει. Ο πιλότος ευτυχώς τον εντόπισε σύντομα, έσβησε την μηχανή και περίμενε τον άνδρα να απομακρυνθεί.

CarDVR

Ωστόσο, ο άνδρας όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε αλλά έκανε κάτι απίστευτο. Οι επιβάτες όταν κοίταξαν από το παράθυρο του αεροπλάνου «πάγωσαν».

Ο άνδρας πήδηξε σε ένα από τα φτερά του αεροπλάνου και προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στην καμπίνα! Όπως είναι φυσικό ακολούθησε πανικός μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους, καθώς οι επιβάτες είδαν τον «απρόσκλητο» επισκέπτη πάνω στο φτερό.

Για καλή του τύχη, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους είδε εγκαίρως τον άγνωστο άνδρα. Τον είδε να προχωράει στην πίστα του αεροδρομίου, γύρω από το αεροπλάνο και κατευθείαν έσβησε τους κινητήρες.

Συνελήφθη από την ασφάλεια λίγη ώρα αργότερα. Το περιστατικό δεν καθυστέρησε την πτήση που κατευθυνόταν προς το λιμάνι Harcourt στο Δέλτα του Νίγηρα, της Νιγηρίας.

Οι επιβάτες και το πλήρωμα καθηλωμένοι από το απίστευτο θέαμα, κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα το περιστατικό. Το συγκεκριμένο γεγονός εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή, με τις εικόνες να συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο των social media.

Τα κίνητρα του άνδρα παραμένουν άγνωστα, ενώ η πτήση αναχώρησε κανονικά. Όσο για την πτήση, μετά τον απαραίτητο έλεγχο από τους τεχνικούς το αεροσκάφος απογειώθηκε με καθυστέρηση για τον προορισμό του.

Δείτε και άλλα άρθρα μας στην κατηγορία “Περίεργα” εδώ.

πηγή

Σχόλια στο Facebook