Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

ΑποστειρωτήςΖώνη Μέσης Έξυπνη ΣκούπαΑποτριχωτής ΠροσώπουΖώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου: Ξεκινά λίγο περίεργα η εβδομάδα με απρόοπτα λόγω Άρη και Ουρανού. Όμως, η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω την Τρίτη. Νέα Σελήνη στον Τοξότη και την Τρίτη. Συνολικά η εβδομάδα αυτή είναι από τις ήπιες του Νοεμβρίου.

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την Αφροδίτη.

Κριός: Η Αφροδίτη τώρα παίρνει θέση σε ένα κομμάτι σας που αφορά τη δημόσια εικόνα σας. Ταλέντα και δουλειά προωθούνται. Τώρα είναι η στιγμή να φτιάξετε την εικόνα, προβολή και διαφήμιση της δουλειάς σας.

Ταύρος: Τα πνευματικά σας ενδιαφέρονται ευνοούνται τώρα. Σπουδές αλλά και ταξίδια ευνοούνται. Ξεκινά τώρα μια διάθεση να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Αν ασχολείστε με ΜΜΕ, εκδόσεις, τουρισμό και εκπαίδευση τώρα οι καταστάσεις είναι ευνοϊκές.

Tv Box

Δίδυμος: Η Αφροδίτη περνά σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά πιο «προσωπικές» στιγμές σας. Τονώνεται η ερωτική διάθεση τώρα. Τώρα μπορεί να έχετε εύνοια σε οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος: Για σας η Αφροδίτη παίρνει θέση απέναντί σας, στο κομμάτι των σχέσεων, των γάμων και των συνεργασιών. Η υπόσχεση μιας συμβίωσης, ενός γάμου τώρα πέφτουν στο τραπέζι. Είναι μια καλή περίοδος για νέες προτάσεις αλλά και για καλύτερη συνεννόηση με τους συνεταίρους σας.

Λέων: Η Αφροδίτη παίρνει θέση σε ένα κομμάτι σας που αφορά καθημερινότητα, δουλειά και υγεία. Είναι μια περίοδος για να εισπράξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας αυτή που ξεκινά από αύριο. Πρέπει να φροντίσετε τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Παρθένος: Ωραία η θέση της Αφροδίτης, σε ένα κομμάτι σας που αφορά έρωτα, δημιουργία, καλλιτεχνία, αισθητική και διασκέδαση. Ξεκινά ένα διάστημα με νέα -ωραία- δεδομένα στα προσωπικά σας αν είστε πικραμένοι στο κομμάτι αυτό.

Ζυγός: Η Αφροδίτη παίρνει θέση σε ένα κομμάτι που για σας αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Υποθέσεις με ακίνητα μπορούν τώρα να πάνε καλύτερα. Ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού σας τώρα.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη για σας τονώνει το κομμάτι της επικοινωνίας, με τον Ερμή να παραμένει στο ζώδιό σας. Θα συζητήσετε πολλά. Υπάρχουν συμφωνίες αλλά και διαφωνίες. Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις από ανθρώπους της δουλειάς σας.

Τοξότης: Η Αφροδίτη περνά σε ένα «υλικό» κομμάτι σας. Αφορά οικονομικές απολαβές. Νέα δεδομένα προκύπτουν, νέες προτάσεις. Είναι μια περίοδος με περισσότερα έξοδα τώρα.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη από Τρίτη στο ζώδιό σας και με τον Δία που θα έρθει την επόμενη εβδομάδα, σας κάνουν το επίκεντρο των καταστάσεων. Εκπέμπετε περισσότερη γοητεία τώρα. Έρχονται άνθρωποι πιο εύκολα κοντά σας. Προτάσεις έρχονται.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη μπαίνει σε ένα κομμάτι που αφορά την ψυχολογία σας. Ψάχνετε να βρείτε τη γαλήνη, την ηρεμία σας. Δυναμώνει η επιθυμία σας για πνευματικές αναζητήσεις. Είναι μια περίοδος που σε προσωπικό επίπεδο είναι πιο άτονη. Ευνοείται τώρα το παρασκήνιο και όσα μπορούν να συμβούν κρυφά, όχι αναγκαστικά άσχημα.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη μπαίνει σε ένα κοινωνικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ξεκινά μια περίοδος που θα υπάρχουν λόγοι για να βγείτε, να δείτε κόσμο και να προβάλετε τη δουλειά σας. Το «εμείς» γίνεται πιο σημαντικό από το «εγώ» στα επαγγελματικά σας.

 

The post Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου appeared first on YourTipster.gr.

Σχόλια στο Facebook

Δωρεάν τηλεόραση χωρίς συνδρομές για πάντα!